= tauko =

  • ZOMQandBarbieQ

suomi joutui ottaan kaks ydinvoimallaa ku venäjä ei toimi ja valtionvelkaakin pitäs maksaa vex, joten näin. Suomen valtion edunmukaisesti ei jako oikeen mennyt ku fortumi sivuutettiin, mut kai ne rakentaa sit vaikka romaniaaan sen oman laitoksensa pilkkahintaan.
ja näin suomi pysyykin ykkösenä.

uusia tulivuoria varmaan luvassa lähitulevevauuudessa.

lintujenlaulua kuunnellut aaamusta asti, eikä oo nukkunut ku ei nukuta ja pitäs siiirtyä ihmisten ilmoille hoitamaan pakkollisia kuvioita pankkimaailmasssa sun muualla.

ihan ku tippuis saatanan lujaa alas kokoajan pohjattomaaan kuiluun, mut nautin enkä panikoi. ihan siistiihän tää. pystyn liikkuun ihan normisti enkä oo niinku sängysssä ennen unta pudotessa jolloin ei kykene muka liikkumaaan....kyl kykenee ku treenaa huolella -tässä pitäs pian pääästä lentoon, mut aikaa on rajattomasti ku ei näy mihin pudottakkkaaan -se on vaan se tunne, mut päätän unohtaa sen hetkeksi
-selvinpäinoloonkin näemmä tottuu:)

mun venakko saa odottaa kirjettään, koska mun pitää kelata ,mitä mä sen kans teen -etten taas sekoita ihmisten pasmoja. mä käskin sen oleen ylpee huonoudestaan, ja se tykkäs siitä ja haluis elää ja kuollla mun kans
-vakava tilanne.ei saa leikkkiä, nonni

Muuteskin hommaa on, mut olen vapaaalla ja annan itselleni luvan harkita huolellisemmin tiikerin seitsenvuoitiskaudeksi, yep.

Olen täynnä valoa, mut pahasti ankkurissa maalliseen joten en odota maailmanloppuakaaan, vaan suunnittelen kaiken uusix -pikkku homma:D

nonni, vois kastella kasveja sun sellasta ja tarkkailla laullaako noi kaikki linnut englannix -paits talitintit...kyl siltä tuntuu. nii, ne on tullut kanarialta ja etelä aafrikasta sun muualta englannin kautta ja vokaalit on selkeesti pyöreempiä.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

22.4.2010 11:27

suomi vissiin rakentaa seuraavax aluksen kuuhun viemään ydinjätteet ja ottamaan tilalle sitä mit-vitun-vety-vcai-heleiumiako .-se -oli.Kyl suomalaisten oliskin korkee aika rakentaa oma avaruuusalus joka toimis tietty ydinvoimallla.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus