= teen lisä merkinnän =

  • ZOMQandBarbieQ

koska mä en oo kirjottanut tänne niin ahkerasti että olisin top kybässä mis aina oon ollut erttei mee liian vaikeeks löytää mua niin kirjoitan tähän asiaa.

Uni oli hyvä ja syvä. kaikki aaamuvoimistelut on vielä tekemätttä ja biisiäkään ei oo soitettu. mun pitää siivota ja järjestellä tää huone tää on kun kaatopaikka ja kallis semmone jo pikkuhiljaa. kaverit katsovat mua monttu auki ku raahaann kuin heikkopäinen kaikki musiikkikaupan kamat tänne -paremmin ne tääl on turvasssa. ne voi mennä konkurssiin ilman mua ja mul on niin hyvä asiakassuhde, et ne tuo mulle vaikka jorvaisiin mikrofonin tai tremoloefektin ku pyydään kauniisti -mokomat hännystelijät näkee oikeeen ku niitten silmiin syttyy se dollarikatse jota en tietty oo huomaaavinaaaaAAAAAanikaaan vaan koppaaan yleensä perstuntumalta sen arvokkaimman kitaran kätöseeni ja lasottelen sillä hiemna ja myyjät ovat kauhuisssaaan kuinka heitin stradivarius kestää ja etten hajota sitä ja hyvinhän kitara yleensä zombiekäsittelyn jos se on ees hyvä . kaikki Pa-pöntöt ostin sieltä pois, mut tarvisin vielä 2 kpl niitä kun ne on silleen tasaluvuin kahtena kilowattina ja kontrollistyrkkarit on lavakamat plus kontrollimonitori. sit mä ostaisin mieluusti toisen kitara&bassostyrkkarin -ihan six että roudareilla olis enämpi hommaaa ja unohdan et valokamat ne vasta painaakin. kamaaa vaan ka lisää vielä vähän kamaa

Hook Jones
Hook Jones
waiting for my god
waiting for my god

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus