= todellista unta =

  • ZOMQandBarbieQ

heti kjun näkee unta...se on suositeltavaa kirjoittaaa ylös niinku mä nyt.
No tähän uneen sitä herää tosi usein joo taas tää sama luukku ja tuollta ikkunalta näkee ulos tänne niitylle josssa on toi maja johjon pitäs laittaa peltikatto...se on kuin viisvuotiaan tekemä...tai emmä tiedä ymmärtäiskä ne tehdä kivitä siihen järkevän sokkelin...mmm...joo sin on si kassvi maa tai puutaraha ...aika villin näköstä kesällä seurailla sudenkorentojen sisäänmarrsia ne tulee laivueena tarkstelemasan et kaikki on ok.

NO tääl sisällä not nyt ei paljon linnut laula ...johtunee ku ikkina on kiinnni.
Olekn siis unessa ja tää huone tää on ihan täynnä sähköfromua joilla tehdä jotain musiikiksi luokiteltavaa juttua josksus ihan kuin pakkoliikkeenomaisesti ja kaikenmaailman mongoja tulee ovesta sisään ja ulos, vaikka mä oon halunnut lievää yksityisyyttä, et ku tulee ni soittaa eka...no niinhän ne on tullut. mut toi et orkesteri yllättää paskalta oli hyvä ajoitus tähän uneen. Se kertoo musta KUN MÄ LUON MAAILMAA PARANTAVAN ORKESTERIN SEMMOSEN JOKA VAIKUTTAA KOKO UNIVERSUMIIN JA SOITTAA GAALKSIENLKIITOSSA JA KAIKKEE.

Nyt on sitten ihan pakko herätä jka voi todeta, et mul on paskamainen heräämis vaikeus. auttaiskohan siihen vauhti joteskin tai jokin muu piriste.
Kyllähän minä tiedän, että olen syntynyt minäksi joka ei oo aina tajunnut et se on artisti ja sen elämän tehtävä on ohjailla tätä filkkaa tai unta ja läksynä mulla on olla tässä ja nyt -se on aika paha läksy, kun oli se paha tapa mennä ASIOIODEN EDELLE....NIIN
tÄÄ LÄÄKETEOLLLISUUS JA TUTKIMUKSET ET OONX MÄ APINA VAI JOIKU ULKOAVARUUDESTA ON VIELÄ KESKEN; MÄ VEIKAAN WILLISTI ET MUL ON JUST NE TAUDIT MIKKÄ MÄ OON AIAN TOIVONUKKIN ENKÄ KARSI NIITÄ POIS, JOO..

Ei perkele vois vaihteex polttaa tupakkia. Joo tässä unessa kaikki SÄHLÄÄ SAUHUJEN JA MUITTTEN JUTSKKIEN PARISSA -SE KAI KUULUU HOMMAN LUONTEESEEN ET KAIKILLA ON HAUSKAA JA KAIKKI MJAKSAA PAREMPI JA ENEMPI OLLA ...MMM JOTAIN MITÄ NE HALUAAKIN JA SE ON KAI MUN VIKANI ELLEN MÄ HOIDA OMIA VELVOTTEITANI JA TÄSTÄ MÄ SAAN OLLA KIITOLLINEN JA KELATA POSITIIIVISESTI, ETTÄ OMPAS PIMEEN NÄKÖINEN TAIVAS Taaaskin, mut pitää säätää tätä unta ja ohjailla oikein.

aINI...TÄNÄÄN OLI SE NAISLAULJAn kans säätö jos ei oo muuta
-SEMMONE UUSKYKY...joo tää alkaa oleen tää uni mulle kovin tuttua etten ehkä herääkkään enäää, nooh ei sitä ikinä tiedä mitä huominen tuo tulessaan..ja mulle jokainen päivä on hyvä kuolla <3

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus