= toinen huume =

  • ZOMQandBarbieQ

pidättelyn jalo taito on tärkeetä muussakin kuin seksissä. teatteri on pidättelyä. miehen itkeminen on taas helvetin vaikeeta sanoo monellakAAN OLEVAN ITSEDSTÄÄN SELVÄÄ PIDÄTTELYÄ VAIKKA SE ONKI -SIIS VAIKEETA SE ITKEMINEN, MUT SE ETTEI SITÄ NÄYTÄ ON KANS VITUN VAIKEEETA JA TEKEE KIPEEMMÄX et sitä pitäs pidätelllä kuin Paskaa ku wessa on varatytu tai kusta.nAOSTEN TUNNEÄLY TAAS ANTAA VAPAUDEN KÄYTTÄÄ ITKUA VÄÄÄRIN JA MANIPULOIDA MIEHET TURMIOLLE. NONNI SOVINSIMI PROPAKANDA SE KANATTAA AINA -kunhan muistaa pitää kiinni herramiestyylistään. kusipaskakusipASKA HOIHIHIHIHIIII!!!! NONNI EMPÄS HASSUTRTELE VAAN KOITAN SAADA ISSAN SYÖMÄÄÄN PERUNAN KUORIa ja se syö niitä ! HEHE, ONHAN TUOLLA JÄÄÄKAAAPISSA SEN HERKKUJA, MUT SE VITTU TAJUAAA ET MÄ TESTAAN SITÄ.
se tuli tohon divaaanille mun viereen imeeen mun energiaa aurasta vex -kehräää ku huuveri ja imee myös.

Mul katos Adjuntanntti joko naisiin mun rahijen kans tai sit se on vuorilla jossain r eläin ja ihmiskokeissa tai laulamassa oliiisien kuorosssa, mut ei se mitäään -mä laulan itse myös ja on tampereen paras vasikka:D kaikkihan mua vasikoi vitukseen ja mä takas ku ne tietää et mä oon ihan pelle ukko:D NONNI, joo, totuuus tulee eka lasten suusta.

Skitsoileminen tapppaa varmemmin ku ilman kypäräää pyörällä ajo mikä on ainoo oikee tapa ajaaa lujaaa mitä vaaan -jos on joku suojus, se on merkki et pelkää et kämmää. pitää olla varma ja tietää mitä tekee ja muutenkin jos ei oo niin pikku riskit piristää kummasti.

oon mä joskus käyttänyt kortssuuu silleeen et se tyoimi koko yhdynNÄN ajan, mutten oo siitäkäään varma...nooh, emmä tolla kylllä silti ylpeilis. mut mähän luen ihmisiä joten mun ei tarvi niitten aidseja testat ku mä kuulustelen. osaaan kuulustellla kuulustella kuuuluslemamttakinku ooon taikuri, mut se onkin salaisuus se muuu juttu.
taikatemppuja vain köyhät myy -sen takii jeesuskin hermostu siellä temppelissä ja alkoi riehuun ja heittelemään tavaroita -siitä tapauksessa tuli sitten uusi sivistys sana tai termi jesus-complex....vähän samaa sanastoa kuin tukholma-zyndrooma joka tarkoittaa sitä että tykätäään rikollisuuudesta ja ihannoidaaaan sitä -mikäs täs. nonni.

rikos kannattaa yhtä paljon kuin itsepetoskin ja voi elää vapaasti ja asua linnassa. mut punainen matto ei enää lennä -tuskin se väristä kiinni on -näin se vaan on -tosin kaiken voi oikaista ja ostaa lajeemman kaistan.
nykyään kaikki on niin kätsyä ja siistii, ennen kaikki oli ihan hirveetä ja kamalaa.huhuhuhuh. onnex nyt on jo pois ja viisarinbi värähti -taas.

niin mun ei pitänyt puhua seksitä vaan teatterista, mut vittu ei oo ihAN SAMA KAIKILLE -PILLU ON PAREMPI MUN MIELESTÄ

MÄ NYT KOITAN KOMENSOIDA KAIKEN POSITIIVISEKS JA OLLA ZENISSÄ JA HARMONIASSA JA TEHDÄ LAHJAPAKETTIIIN SOPIVAN KOKOISTA LAHJAA ERÄÄÄÄLLE IRMELILLE JOKA ON IHASTUUTTANUT MUA EHKÄ LIIKAAA JA HYVÄ NII -TAIDAN OLLA MUUTESKI ONNELINEN -TAAS.

NAISET, NAISET TE VAIVAATTE MUA JA ON IHAN PAKKO MENNÄ RUNKKKAAAN VAI JAKSANKO ENÄÄ PIDÄTELLÄ. HÖ !

NYT MUN PITÄÄ PYYTÄÄÄ ANTEEKS EIKÄ ENÄÄ VITTUILLA MULLE RAKKAAALLE IHMISILLE JOTA HAUKUIN KU SE OLI TYHMÄ JA MUUTENKIN ANTAA OIKEUSAPUA KRIMINAALILLE MIELELLE:D

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

12.3.2010 22:18

joo tähän tää linkki mahtuuu. täytyy kattoo etten ooo vahingossa kopsannut mukaan osoitetta. siiitä ville ei tykkkäis -ei ...tai en tiedä. se vois joutuu paneen pippelin kipeex
http://naamakat.vuodatus.net/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus