= turhamasuden perikuva =

  • ZOMQandBarbieQ

On Turhaantunut kaikkeen nettiin liittyväään ja faveboookin törkeäään rikokseen ja tietää mikä tuhotaan seuraavajksi ja otetaan eka yksi askel taaakse ja kasi eteen -kolme on liikaaa -ei saa olla ahne, mutta he voivat yrittää lahjoa tai siis sovitellahan se kuuluu sanoa näin lakitermein. Kyl mä Supon joukoissa vielä ymmärrän ku tunnen, mut CIA ja nasat alkavat olemaan liikaaa joitten varjolla tuhota mut idioootiksi joka ei puutukkaan asioihin joita ei kerota mediassa eikä issään -koska osa on tulevaisuutta. eihän horoskoopikkaaan oo kiellettyjä.

Olskohan anette lepynyt ja toipunut shokista, et se joutuu antamaan pienellä kiristiksellä mulle muutakin kuin punaisella autolla ajavan johannan sukunimen kun SUPO kiusaa jo sitäkin ja mun pitäs olla tässä herramies -saatnan moukata, tekee mieli vedellä pitrkin korvia ja niitä nyrkillä tapettavia urkkijoita joilla ei muuta tekemistä ku pilata pelastettava.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus