= uusi aika =

  • ZOMQandBarbieQ

Tarvis nukkua joku 3 tuntia et tasottus. oon ollut kokoajan tekemässä jotain ja liikkeessä. mul on joka helvetin esineessä ja kaikialla logoja....voi olla, et näää mun seinä ja huonekalu maalaukset sun vaatesäädöt raton kans (rotta)on mennyt öövetix. nyr ei jaksa yhtään. teippiä, akryylivärejä, valkoista korjauslakkaaa, sekä runsaasti värij a kuvio tai logo..strobotuksia telineissä roikkuvilla spoteilla ja led-kuutioila kja palloilla yms. tulee...en osaaa sanoo, onx sairaan hienoja tai sit ihan paskoja. nerouden ja tyhmyyden välinen raja on metsälammessa. nyt saunaan peseen tää paska, mut ekA JOTAIN EMDIAAAEITÄ ELI ESSOSSA TANKATTU Täpinöissään oleva EssonTiikeri karkasi meidän suonistoon naj solustoon. OLEN VIISAAMPI KUIN DARWIN ja minua on 12 kpl maailmallla eripuolilla. Onhan se mahdollsta jo totta ku sanoin.

Ville Qvisus sanoi mulle, et miten mä voin kuunnella tin machinea ja miten mä voi n nähdä sinisessä valossa kuparin erisävykä ja öljylähteen lainehtivan kuin sula kulta. se tankataan sieltä moottoriiin joka alkaa soittamaaan rautalankatyylillä hieman särösoinnutettuna shellin mainosbiisä jota ei aiemmin oltu tajuttu tehdä. edes bowie ei pystynyt muuta kuin pilaamaan jo hyvän biisin ja ne siniset valot prison of loven kohdalla oli jotain aivan järkyttävää lopunkin idean hukuttamiseen pelkkää maneeria maneerin vuoksi. yrittäis edes ku saa sponsorirahojakin, niinkuin muukkin urheiluhullut taiteen lopullisesti turmelevat niin, että taide tappaaa itsensä ja individuaalit orvot ja retrohenkiset...nyt 70-lukuu ohkasesti yhdistettynä ylimielisyyten ja hycäänkaytökseen tekevät ihmisitä narreja ha kansa alkaa laulamaankattiloita ja dvd-soittia ja kännyköitä hyväksi käyttäen. maailmaaan tulee tajuuspiikki ja alkaa uusi aika

MUN PITÄS SAAGA HUOMENNA TILAAMIANI SOITTO JA VALOLAITTEITA -ARKAS MOPO KÄDESTÄ TILAUKSIA TEHDESSÄ -mielummin ööverit kuin vajarit.

siistii mul katos täs jotenkin yx päivä ku toissapäivänlö vai oska se oli nukuinkin pitkään ...enkä valvonut ja tipahtanukkaan vain joksikin puoleksi tunniksi.....tällainen pieni vaihtelu vahemaailmasta toiseen ei tee ollenkaan hassumpaaa. mul on kaikki sähkälelut väärässä ajassa paits joku niistä on oikeeessa, mutten tiedä mikä. wille on hyvä neuvoon. Vittu se on trenannu enempi ku mää ja se on kerranin muuta kuin ween köyhän runoilijan tai kirjailijan näköinen....semmonen joka pelaa shakkkia, muttei rahsta ja istuu akantakapakssa postaamssa jotain kuviteltua irmeliä ja sit vie AINA SEN TAUTISEN vakkari ruusun kapakista kotiin mukanaan, jos on onnistyunut saamaan vbiagraa jostain...nojooo voihan kirjailijoilla mennä hyvinkin, ninq mun gurulla -se on kyl mweenlasika ja sen nimee ei saa mainita...ei ees väärää kysymättä. vaikee pitää luentoja sun muita olematta jotenkin esillä.mmm...voi olla et se kykenaa muuttumaan isoksi paksuksi kissaksi kotonaan ja siellä sitä ei kukaan tunne siellä.

tää horvee kamankäyttö alko siitä taas ku kaverin isä on amksa ja haimasyövässä kja tulee delaan kahden viikon sijaan -itse oon kokwenut ku faijja delas silleen ku oki 17. lopux himassa viimeisiä vedellessä tuli paskanmakuinensappineste...oikeestaan siinä kuolemassa ei mitää kovin kaunista ollut, mut ehkä sitä ei ollut treenattu yai jotain...asennekyssäri. nonni, nyt mä elän taas traumaa ja järkytyn niin , et lähden matkassa aikaan.

mu kissakin on melki kokoajan paikallaaan ku napasin sen sisälle ulkoa. se on tähän asti ollut ulko ruokinnassa, mut kissa on tän perheeen jumala ja auktoriteetti, koska on vanhin ja varmasti viisain. sil on vaa nenä' tukoss tai se siis vuotaa ja tuhisee. matokuurikin vois olla hyvä homma. eikä see saa snottuu asiaa.. se on 20-wee mun musta dimitsi vihreine silminween. täyty sanoo koiralle ettei kohella sen kaa, vaan hoitaa ja nuolee sitä maltillisemmin, mun kädet on keltassa ja punaisessa maalissa ja kynnet on paskana -täytyy viilata ne , et pystyy soittaan jotain.puna keltaista shellimäistä logo brändättyy yop gun musiikkia joka kuulostaakin treolon kaa ja dealyn twinpeaksin ja nancy sinatran sekä bowien, et kraftwerkin tyyliswltä automainokselta tai öljy...tähän on tultava oranssikuparista natriumvaloa smaa mitä hampunkasvattajat käytää
luulessaan polttavansa oikeata sensemillaa. PYH.

Darren Qvistus
Darren Qvistus

tätä zetaa kans on joka kähtöön...voi olla ettei mun auto kestä pöivänvaloa. no se on muutenki lunastuskondikesta -pian kuhan saa vakutukset hoidettua. ne on ween kalliita toleen "tavallisesti"

8 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

5.10.2009 02:05

hyvät väreet tos lulusaubdissa
soft sell
http://www.youtube.com/watch?v=6tzqxE0bcyI&feature=related

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

5.10.2009 02:17

sun kittraroissa on logoa joka lähtöön siistiä vaikkei sitä ookkaan:)
äänentoisto ja valo on upea. ainakin ku on syönyt etaasia ja vetäny pirii ja vähän morfiinia boheemiin tuskaan. Zombi mä ehkä pystynjo nukkuun. upeaaa:D
http://www.youtube.com/watch?v=MkZCdC751o8&NR=1

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

5.10.2009 02:38

mä rakstuin linjumoautossa jota jouduin käyttään. nyt en muista mikäpäivä se oli. tää biisi kuvaa mun mielentilaa ja itjen...huvittaa silti ku itken silkasta halusta. olen terästä. jeesus. mitässe aika on. onx ketään mekkoo liikenteessä...jotain uutta ...ANTEEKSI LINJUMOautossa ollut tule vien lasteni isä. en koksaan ajtteln noin...jo em.....mmmmm....avioidun silti järkevästi, sillä siltä se mista tuntuuu -kerrankin mä teeen niin kuin yleensä on tapana, enkä olekkaaan se pikkutyttöihin mieltynyt nassu, vaan arvokkkaasti vanhentunut kunniakansalainen ja diplomaatti joka luopui taideurastaan suuren rakakutensa tähden ja hänen vanhan isänsä mittava omaisuus ja vaikutusvalta -kerään karmaa. mut emmä haluu metsää juurikaan, vaaan nyt kelaan et ne pon vielä hengisä ja tajuan kuinka helpottavaa on elää epäoikeasti. siis eläää valheessa. itsensä tarkkailu voi olla erittäinkin puoleeellista ja roolimaaailma sekä netin lukuisat profilointi-zydeeemit saavt taas itsekritiikkiä osakseeen...mut se on imartelevaa. olen omahyväinen keikari, kusipää ja koira on tuossa oikeasti. nyt meni kaikki punaiseksi ekana ja sit siniseksi. mu henki salpautui ihmetyksestä ja hapenpuuteaivoissa aiheuttaa uskonnollisisa kokemuksia ja voi tula pikkusiemenpurkauksia, joo. en vaihda, nyt btuoksun itseltäni ja toivon et mun naiseni onkin suhteellisen köyhä ja omaa kyvyn olla nainen. sil on hunajan värinset hiukset. se ei oo mua paljoo lyhyempi.

toivon ettei babe osoittaudu pirihuoraksi.
kyl mä ihmisiä pystyn muuttaan, mmut naisia en.

vois koittaa olla paikoillaan renommin ja mennä punaista patjastoa kohti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

5.10.2009 03:15

tässä tää zomQn ihme biisi on. onhan tuossa hyvää kuvaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

5.10.2009 22:27

http://www.youtube.com/watch?v=OfgU4iQr8PU

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus