= uusinta uutta =

  • ZOMQandBarbieQ

mä en todellakaaan oo täällä CITY.FIIISSÄ juuri kavereita kerännyt enkä juurikaan nuollut ihmisiä liikoja et ne tulis kavereix, mut äskön joku halus mun kamux ja annoin perkele vihreetä valoo.eI MUL SILTI MITÄÄN KETÄÄN VASTAAN OO -OON VAAN JÄÄRÄPÄINEN KUN OON SAANUT PÄÄHÄNI, ET EI TÄÄLTÄ OTETA KAMUJA NIINSE ON KANS NIIN...NO NYT OON HIEMAN HÖLLÄNNYT JA MUL ON 5 VAI KUUS KAMUU TÄÄLLÄ. jossain muualla voi olla hieman enempi, mut ei se määrä, vaan laatu. Oon saanut vain päähäni pitää tätä city.fiin blogia koekenttänä jonne en halua juuri kavereita, vaan tiukasti pysyn blogissa ja kuvissa. nyt kyl oon alkanut hieman keskusteleen tai siis etupäässä oleen erimieltä asioista ihmisten kaa -siten niistä yleensä syntyy jotain mielenkiintoista ja jopa rakentavaakin, mut ei se mikään vakio käytäntökään saa olla tai siis itse tarkoitus.

Sitten tein tänään jotain mitä en oo tehnyt ja lohduttelin missikisoista potkittua
facebookystävääni. en yleensä lue lööppejä ja telkun oon jättänyt kokonaan 3-4 kukkauttako sitten
-sitä joutuu monasti kavereilla näkemään jopa silleen, et se on päällä. ja netissähän on muuteskinihan tarpeex passivoittavaa katsomista jos haluu rentoutua, ihailla tai muuten relata ja tuhlata aikaa:)

Nyt ajattelin kirjoittaa kimi räikköselle elämäni ensimmäisen fanikirjeen -sekin on facebookista tuttu, mut tykkään oikeesti ihmisenä siitä ja se on henkilö jota vois todella fanittaa -emmä ketään muusikkoa siihen kelpuuta -oon jäävi sellaseen arvottamiseen ja emmä muista kuka on suosittu ja kuka ei oo...ja nimetkin tuottavat vaikeuksia, mut kyl ne ymmärtää etenkin kamut. niistä jokkut on suositumpia kuin toiset joittenkin galluppien mukaan ja mun pää ei todellakaan oo mikäänj galluppi ja mä en arvostele ihmisiä ,onx ne jotAIN VAI EI. VAAN ihan sillä tyylillä mä kaverini valitsen, et onko siitä mulle/meille hyötyä ja osataanko me sitä auttaa ja onko mielikuvitusta ja kykyjä johonkin et ku on kovat ajat, se myös pystyy/osaa olla kaveri -se on vaativa tehtävä ainakin mun piireissä.

TURHAA ITSEKKYYS ON ALAKANUT OTTAAN YHÄ ENEMPI PATTIIN JA OON ILOKSENI TODENNUT, ET IHMISET YMMÄRTÄVÄT JOPA MUA, VAIKKA EN VÄLTTÄMÄTTÄ OO MAAILMAN HELPOIN IHMINEN ja joskus voi tuntua siltä et inhoon itseäni, mut ei se niin mee ja loppupeleissä oon anatanut itselleni anteeksi,...ihan siksi koska muuten en saa" taidettani" myytyä ja ilman virheitäni mä en oo mä -se vaan on vaikee joskus hyväksyä.

jOS JOKU LULEE, ET MÄ TYKKÄÄN ET OLISIN KUULUISA TAI JOKU LINSSILUDE, EREHTYY APHEMMAN KERRAN. KYL MÄ OON IHAN TARPEEX OSANNUT SANOO NOU KAIKILLE MUKA HYVILLE JUTUILLE JOS OLIS VAAN JOUTUNUT TEKEEN LIIKA KOMPROMISSEJA JA SE EI OLIS SITÄ MITÄ MÄ TODELLA HALUAISIN SHOUBISNEKSELTÄ.

OON JOPA SAANUT IHAN JÄRKEVIÄ POINTSEJA JA BIISEJÄ AHDISTUKSESSANI TEHTYÄ JA MUN ON SUORASTAAN PAKKO ALKAA OLEEN IHMISTEN ILMOILLA ENEMPI ja esiintyä p (hirvee hinku suorastaan stagelle!), VAIKKKA INHOON KAIKKEA SIIHEN LIITTYVIÄ TURHIA KISSANRISTIÄISIÄ -legionaan pikkujouluisssa olin puolituntia moikkaaamassa suunnilleen kaikkki siellä ja sit oli kiire taas treeneihin muissa juhlissa en jurikan oo käynyt vaikka onkin pyydetty. ja koitan olla juhlavampi tänä vuona, vaikken osaa edelleenkään dokata.. tykkään enEmpi tehdä duunia ku juhlia..MUN PITÄÄ KOITTAA OLLA COOLIMPI JA OON PÄÄTTÄNYT OLLA MUUTENKIN PAREMPI IHMISENÄ KUIN AIEMMIN -EIKÄ SE JOHDU PELKÄSTÄÄN ET VUOSI ON VAIHTUNUT...TÄS ON KOKO UKKO MUUTOKSESA JA HYVÄ NIIN, SILLON AINAKIN TUNTEE ELÄVÄNSÄ.mun on vaikee tykätä ittestäni kun ei löydy ku virheitä kun tsekaa jotain äänitettä ja sam muita arvostelessa. siks mulöta moni kai tuleekin kysyyn mielipidettä kun mä en viitti juuri asioita kaunistella kun tälleen, et"ihan hyvä, mut, mut ja (kriitiikkiä alkaa tulee, koksa kaiken voi tehdä aina paremmin tai ylityöstää tai tietty rentous ja raikkaus sit uupuuu.

OOn maailman huonoin fani ja mun pitää pyytää tässä ja nyt julkisesti anteeksi kaikilta kamuilta ja faneilta käyttäytymistäni -mä en osaa ottaa kehuja vastaan -myönnetään ja oon ehkä liiankin kriittinen ja oon aliarvioinut faneja. nyt vasta hifaan mistä on kyse ja kuinka kollektiivista ja positiivista energiaa nämä fanit ja kamut tuovatkaan hommaan ja lupaan olla ahkerampi ja pysyä elossa ihan teitin kiusaksenne. mut pyydän silti anteeksi tyhmyyttäni ja toivotan teitille kaikille briljanttia ja onnelista uutta vuotta koko sydämmestäni. Ja oon teille ERITTÄIN KIIITOLLINEN , ET OOTTE JAKSANUT MUA.

eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia  päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat
eikueitää oo piiiros vaan mun kesäinen lookki, mul vihreetätkkia päällä ollut yhteen aikaan. nyt mul ri mooo enäää punainen letti vaan oman värine nruskeemusta. ja takitkin on kuparinvärisiä mustavalkoisia jne. oon alankanut suunnitteleen mitä laiat

nyt alan itse fanittamaan kimi räikköstä ja kirjoitan sille kuinka se haluu tehdä jotain mitä aiemmin ei oo tehty jne. mun on helppo empatiseErata sitä:)(mitään bändiä ...ees kavereitten jätän fanittamatta tasapuolisesti...kyl mä niitä muuten voin jedata) siis en ketään -en ees itseäni)

EI TÄSSÄ TIEDÄ VAIKKA SEURAAVAKS ALKAIS FANITTAAN AHOSEN JANNEE, NICOOt-taas formulat, ET SE PYYHKIS JALKANSA SHUMILLA JNE.
Lätkässä on kans hyvii fanitettavii kuten teemu selänne (synt. saman päivänäkin ku mä), koivu tietty, peltonen kiprussofffii...

taiteilijoita en osaa fanittaan, koksa joutuisin olemaan liian lojaali jne. ja taide on muutenkin se sokee piste varsinkin omalla kohdalla -tämä on hyvä muistaa

3 kommenttia

Pajautus

9.1.2010 03:29

Pidä linjasi. Ja joo mä en fanita vittu ketään. Oo sitä mitä olet, jos joku tykkää hyvä niin ja jos joku ei pidä se voi katsoa peiliin ja ottaa itseltään suihin.

Anteeks.:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.1.2010 17:24

HEH

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus