= Uutisia =

  • ZOMQandBarbieQ

Tää voi tuntuu itsekkäältä, mut jos ei itsellään oo asiat kondiksessa on vaikeempi jedata muita -ei toki mahdotonta.

Heräsin ja tiedän, et mun on JAtkettava kirjettä jota kirjoitan aidalle ja erikseen hänen tädilleen olgalle -olga.heh....se kuullostaa tuulesta temmatulta, mut kuvissa hän näyttää kaikkea muuta kuin olgalta. ei paha siis. nonni, mun pitäs skarpata vituxeen ja oon korviani myöten tässä liisterissä. ne ja mä eli ME ollaan sitä mieltä et mun pitäs olla strong and wise man tässä tässä surussa ja tilanteeessa jotta klaaraan kaikki asiat silleen, et kukaan ei tuu hujjatuksi -perintöasiat sun muut järjestelyt.. (uuden tyttöystäväni faijja kuoli jouluna)
kuten muistaakseni oon selittänyt ja mun pitäs astua puikkoihin -en todellakaan halua missata mitään tässä enempiä ja vasuuu painaa ja on vitun vaikee olla vaan ja odottaa kunnes tilille on tontut pistänyt sen verran rahaa , et mä pääseen aikanaan hoitamaan shouta jota on helvetin ahdistavaa säätää täältä käsin. en ukso mahdottomuuksiin.

Otan hieman amerikan aunen hotapulverii...ei mitään erityisen hyvää, mut pitää järjen liukkaana ja jos se ei auta pysäytän ajan että kerkiin väistämään luodin ja niin pois päin. on hyvä, et on keksitty eri metodeja jokka auttavat monissa asioissa etenemäään hitaasti kiiruhtaen kohti voittoa tai tuhoa. tärkeintähän silti on ON

mä nyt voin olla pikkumainen ja pilta joittenkin uudetkin vuodet helposti pyytämällä omiani takasin. mä koitan olla olemamatta kohtuuton, mut mä tiedän et raptessa roiskuu ja tää ei tuu oleen helppooo. sain nukuttua kolmetuntia univelkaa pois, et pystyn taas ajattelemaan kirkkaasti.
mul pitää olla vastauksia jokalähtöön .-se kuuluu mun rooliniini täs sä maailmassa ja ei mua ees huvita purnata vastaan ku teen mitä teen kuitenkin...mul ei oo tapana valittaa ku lääkärisssä eikä sitäkään tullut viimeks mitään.se lääkäri käski mun hoitaan lääkeeeni kadulta ja oli vittuuntunut muutenkin ku mä en kuulemma voi hukata 140 pilleriä noin vaan -eihän toi nyt oo mitään! mä pystyn halutessani hukkaan kaiken ihan kaiken hukkaamalla itseni ihmisten huolilla esmes.

Tää info-piste joutuu hakeen velkojaan tänäänkin sietä ja täältä ja hymyilee vitukseen vaikka sydän itkee ja vituttaa niin satanasti. onx se sitä empatiaa ja eihän sitä voi olla liikaa vai voiko , tuumin. minunlaisiani jeesuksia on muitakin ja me ymmääräme vituxeen vaikkemme tajua mistään mitään ja anamme ihmisille sen mitä ne odottaa tai mitä ne todella tarviii -eikä sitä mitä ne luulee tarvivansa, ja sit joku juudas tulee aina puskan takaaa, joo.

Taikurin on hämmästytettävä jatkuvasti itseeään tänäänkin, et sais ees jotain aikaan. ei mul kiire oo, mut aikataulu on aikataulun mukainen ja jos sitä ei joku käsitä, et mulla ei oo nyt varaa leikkiä kivaa ja en oookkaaan se mukava gubbe joka kertoilee niitä hölmöjäjutttuja ja on muuteskin niin vitun uskomaton ja kaikkeee.-jokapaikanhöylä -master of none, joo.

MAKSAKAA VELKANNE JA SEiSKÄÄ SaNOJENNE TAKANA JA VOITTE TAAS HENGITTÄÄ. ELKÄÄÄ MENKÖ HETI KARKUUN, TÄÄ ON PIENI PALLO MISSÄ ME ASUTAAN . EI LAPPI OO PITKÄLLÄ KU MÄ SANON NIIN EI SIPERIA OOO PITKÄLLÄ KU MÄ SANON NIIN KAIKKI ON TÄSSÄ TAI PITÄS OLLA. MÄ EN TYKKÄÄ JOSSITTELUISTA JA MUISTAKAAN SELITTELYISTÄ. MÄ TYKKÄÄN KU TEHDÄÄN ASIOITA JOITA ON SUUNNITELTU TAI LUVATTU.

Jos on jotan asiaa facebook on keksitty ja luurit ja jokunen kaveri joka tietää mun numeron jos menee sormi suuhun.

Sydäntä lämmitää kun ihmiset ovat alkaneet hoitamaan pikku vippejään takaisin ja palauttamaan multa kadonneita tavaroita tai korvaamaan mulle aiheuttamiansa vahinkoja.Ovat kysybneet voivatko auttaa ja kaikenlaista. Se tuntuu mukavalta kun joku välittää ja on vilpittömin mielin
eikä kerrää mitään karmapisteritä jossain karmapelissä ja kelaa et tekee vaan hyvää, et silekkin sit heti tehtäis sitten otain yvää ku se on tehny oikeen paljon hyväää ja nyt olis sen vuoro tai vis olettaa ainakain et hyvinhän tässä nyt joka tapauksesa kummiskin käy.

on vaan helvetin tyhmän tuntuista todistella kuinka nero oon ja kehua itseään, vaik se on järkevääkin. kuulemma.
Emmä ala imemään vieläkään peukkua ja mul menee loistavsti paremmin kuin koskaaan ja mulle maksetaan kerrankin takasin sitä mitä oon tilannut ja mä kusipää saan nyt ansioni mukaan ja voi tapahtua mitä vaan -eli ihan normii. PITÄÄ VAAN HUUTAA,. VAIK ÄÄNI ONKIN HIEMAN PASKANA VIELÄKINn!

kyl mäkin jossain averilla vissiin oon viettämässä uusiavuosia ku niitä on ihan mukava vietää...en vaa oo kerennet juri mitään juhlia suunneteleen
-jos joku luulee, et mä oon jotenkin ahdongossa, niin erehtyyy."Mul on selainen kaveri jolla on ongelma..se on kovin tuttu ja...plaaaplaaplaa"

Vaikka oonkin hieman kiireinen ja rauhaton. Toivotan sinne ja tänne Menestyksekästä Ja Onnelista Uutta Wuotta ! Kaikille Tutuille ja Tuntemattomille jo nyt. paremmpi ajoissa ku liian pitkälti jättää asioitaan hoitamatta. NÄIN SE VAAN ON.

Kirjoitettaessa soi vois laittaa jotain joka ei häiritse

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus