= vankila ja orjatyö =

  • ZOMQandBarbieQ

levyfirmat on ihan perseestä etenkin emi kun ne sanelee. et milloin jouluna pitäs olla levy ulkona kuin piparitalo ja joulupukki. Mua taasen ei pätkääkään kiinnosta koko joululevy ideana enää yhtään...siinä ei todellakaan oo mitään uutta. ja muutenkin arvelluttaa koko jouluhysteria jota media jaksasa lietsoa.

mul on tapana kyseenalaistaa kaikki asiat aika ajoin itseäni myöten.
ja oon tullut siihen tulokseen, et levy-yhtiö on väärässä ja vitukseen.
bändin jäsenistö kans aina tykkään kovasti siitä kun "pistetäänkin koko
setti uusix, etteim tarvi sit jälkeen päin katua mitään" ku ollaan veivattu joku kuukausi. ne saatanan katsoo treeneissä kellojaan ja kännyköitäään -vittu! ei saatana pälyile mun bändisssä perkele kauaaa. jossain asioissa pitää olla tarkka ja tinkimätön jos mielii olla jotain ees pikkasen. kyl nöyrä työnteko ja tosiasoitten vaikutus pitää huomioida aika ajoin ja päivittää orkestesteria olemaan aianavalmiimpia kaikkeen.

niin yx muusikko kaveri on levy-yhtiölleen velkaa 3 kokopitkää levyä -ihan pimeetä, mut totta ja se joutuu maksaan elei se tee jotaoin niille levyille studiossa.
mietin ,et sitä vois kysyä, et yatviiko se apua....näin olis hieman parempi mieli, jos on onfelmia, i autetaan sitten. Levy-yhriöt on niinkuin jotain vankiloita jokka määrää mitä saa tehdä ja mitäei -mä sentään uskon jonkin muuhun enempi ja sanoin hymyillen taaskeran et nouuuuuuuuu
-aah, ja se helpottaa kummasti.
'ja silti jokkut taas pitää mun "päähänpinttymiä" kohtuuttomina...lukekoon raamattua perkele!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus