= vappukitara =

  • ZOMQandBarbieQ

Joo en hukannut kitaraa jota en polttanukkaan, vaan ajattelin et kai mä voin omistaa jonku esineen jonkun enemmän taas, vaikka oonkin lahjoitellut omaisuutteeni jo lähelle spurgutasoo, mut emmä kyl kerjäläisen roolia edelleenkään ota ja huvittaaahan se ku ihmiset aina olettaa asioita ja se on aika vaaralista ja tyhmäää touhua johon itse on omalta osaltaan syyllisempi kuin vois uskoakkaan - sillain saa ainakin asiansa ratkottua nopeastikkin siis silleen, et ei osaa enää välittää ja konemaistuu rutiinit et ; how do u feel_tasolle JOHON VASTTAAAN ET HYVINHÄN MÄ, VAIKA ASIA OLIS PÄIN PERSETTÄ:D emmä tosin jaksa tollasta sanoo ku sellasile joka haluaa sitä kuullla kun oon väsynyt ja vittuuntunut ja muuteski 100 -wuotias...onnex . rakkaudella on kyl tosin nuorentava vaikutus ja sekin voi ottaa päähän ku ei oo juri heti mitääään ongelmaa ja pitkästyy ja voi aikansa kuluksi ratkomaan muitten ongelmia

Olettaminen eli toiveajattelu ei kuulu ainavalmiin maailmaan -"pitää tietää mitä tekee tai olla tekemättä mitään jos ei tiedä" on shamaanien eka sääntö ja toka on, et pitää asiat mahdollisimman yksinkertsaisina eikä siinä sillon turhia asiota ookkaan jos niitä nyt muutenkaan on kellään muutenkaan ku koko elämänsä, mut ei sekään välttämättä oo turhaa jos ymmärtää et elää ajattomuudessa eikä usko ku itteensä ellei osaa nähdä ja lukea ihmisiä. niin ihmiset jokkut esmes juopunut hermostunut ihminen polttaa konemaisesti tupakkaa ja juo olutta. ON ; KALJAA KITTAAVA TUPAKOINTI KONE SIIS...ooon tainut tehdä tuon nimisen runon.

Joo sitä ei oo ajatus.orgeissa sun muaaalkaaan et kyl ne saa varastaa -taide kuuluu kaikille ja vappuna se jotenkin korostuu: ja näennäinen kaaos onkin kaikkein järkevintä akavaarion sisässä leikkiessämme minkälaista on olla kultakala.

Mukavaa nähdä kamuja sun muita tuttuja ja silleen..tietty jokkut örveltäjät tietty vois vetää käteensä ihan molemmin päin -eihän siinä mitään pahaa oo <3 <3 <3

SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus