= viikko vai kaks..mmm =

  • ZOMQandBarbieQ

vieläkin kylki ihan paskana ku mä en osaa herätä näköjään ku oikeella puolella vaik nyt olis hyvä tää vasen. Noi jopot ei oo mitäää soraseitten
kunkkuja mummokkin ajaaa ohi. Otin lipat joku mmm...puolitoistaviikkoo sit. Perussettii tää on, mut menee niin vitukseen noita yrttejä jo aamusta ettei tarvi sädettääänegaatiota ihmisten ilmoilla ja vetään lisää yrttiä
-mä oon saaanut ihan muutenkin m palaan fyrkkaa hukkaaamalla tavaroita ja fyrkkaa ihmejuttuihin.

Mut tuol luonnossa kun pyörii, niin sieltä löyty ihan kaikki lääkkeet mitä tarvii -se on taivaan tosi; hullunruohoo, nokkosta, sienii, marjoja, peuroja , vihtaa jne...ihmiset on vaan niin vieraantunut luonnosta sen verta ettei ne osaa ees nähdä mitään ilmiselvää jota on kaikkialla...ne vaan kävelee ja kelaa omia juttujaan ja murheitaan eikä ne tajuu et ne on taivaassa ja kokoajan ku ne pelkää -ne ei halua, viitsi tai uskalla elää rakkaudesta. jaan asiat silleen, et sitä tekee juttuja joko rakkaudesta tai pelosta tai sit on muuten vaiheessa tän session.

i meil on tääl boltsilla kaikille kaikki, mut me ollaaan kämmätty -siis ME...ei kukaaan muu.Ei oo muita kuin me.

Kiva kun saa valittaa jostain kerrankin ja muistaa itsensä taas näin aamuin -tää on sitä narsismia joka ei oo ihan sama juttu kuin ykseys.

mua ei kiinnosta jauhaa paSKAA, JOTEN TÄNKIN KIRJOTIN TAPPAAAKSENI AIKAA NYT ALKAA HERÄILEEN TAAS) JA PYSYÄKSENI 10 AHKERIMMAN BLOGGAAJAN NIPUSSA -SEKIN ON NARSISMIA . Jos ihminen ei oo tippaakaan itsekäs, hän on todennäköisesti enkeli tai muuten vaan tyhmä:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus