= viimein maalissa, mutta minkä värisenä =

  • ZOMQandBarbieQ

VallataaN ne kaikki. mul on suunnitelma ja me ollaan jo joka paikassa. me huolehdimme turvallisuudestanne jota ei ole... joten yritä enempi ja hieman lisää. Me ollaan sodassa
ja kyllä me neuvotellaan hienostuneemmin kuin ranskaliaiset
pyykkärit ja portot. Haudanryöstö on mun juttu. oon kyllä ollut merillä kun vallattiin istanbulissa jenkkien sukellusvene -meinas happi lopua siitä säiliöstä...perkele hukkua meinas sukellusveneet, mitä niillä tekee kukaan ei halunnut ostaaa sitä meidän ydinsukellusvenettä. Sit tuli joku fahir vai sahirko oli. se on semmonen ukko, et kun se kelaa ettei meistä ei oo sille hyötyä, se tappaa meidät -TAJUUTSÄ. SE TAPPAAA MEIDÄT.

ElvisPresleysson : "Minulla on idea, joten ei syytä huoleen."

ferrari saapui maaliin, mut auton logona toiminut musta ori oli maaalattu Z-kirjaimella -Kimi lakaisee ferrarin kosmonautiteila lattiat ja taistelee ensi vuonna alonson kanssa mestaruudesta paskemmalla autolla.

ElvisPresley: "Päääset sairasosastolle jossa sun on oltava uskottava ja anettava niitten tehdä mitä' ne tekee.

"jumalauta, ne kaikki haluu palotellla mut, mä oon jo kuollut
ja tässä hymyillään -mun pää on täynnä luoteja."Yleensä odotus palkit

(kuului tussarin tussahdus tussahdus johtuu äänenvaimentajata joka ei oo aina lieriöksi kelattu , vaan tämmöin mageepehmee höyhentyyny -sika siisti. hä!? ota koppi. mikä sun on?

Mä luulen et mä oon sika siisitissä kuosissa ja täällähän mä en puhunut kuin sun....Elviksen kanssa.

ElvisPresleysson: " Mun glamouri on alakanut rapistumaan ja mä tarvisin siihen hartsia pitään kasassa -ihan kukkaa ja sitten pitäs saada ryynejä ja jos olis jokkut snagutpiriii.

aloin taas ottaaan pojilta poskeen - mä en oo silti mikään homo. vittu mulla on seudun kauneinein donna. se on mun kaa vaan kaman takia ja se tekee mut surulliseksi.
Sähän voisit ampua sen, kun oot muutenkin jo noin hysteerinen -hysteriaan on yksi lääke yli muiden ja se on kunnon psykoosi jota minä johdan
-punainen pukee mua nykyään muutenkin.

jos sä kelaat, et nää makaronit tappaa sut niin ne on myöhässä tai olis sohvantakana.
(sohvantakaa nousee neljä gangsteria ja elvis pelästyy ja telkeytyi suihkuhuoneeseen
-aivan! sillä on siellä heroiiniakin voimakkaampaa barbituraattia lääkärinkirjoittamana -tietty lääkärinpalkkio oli muhkeat 30.000 dollaria.

mULLA ON EDELLEEN TYÖNI KESKEN , PITÄÄ HEITTÄÄ PAULILLE JA JOHNYBOYLLE
nahkavaatteita ja 10 sinkoa. Joku helvetin neekeri tilaa meiltä sinkoja ja me myydään. et ne saa amuttua meidän päät muusix! Johny ja pauli on vedättänyt mua jo pitkään näillä vitun sinkokaupoilla ja sitä ennen oli muka kilo hyvää kokaaa. joka vaan osoittautui joksikin kuormasta syömiseen, niin kyllähän ne hemmot mennään tappaan heti. tää on multa tää käsky -mä vastaan jos tulee juttua myöhemmin.

joo niken werkkarit eiku adidaksen ja niken tossut. niillä pääsee nopeempaa jos tulee kiire. Otetaan muovia mukaaan siskolta. mennään hoitaan homma.

Mafia ei oo aina sama ja nykyään psykopaatit ja muu moraaliton aines on päässyt rappeuttaan koko hoidon. Suomessa on pidettävä matalaa profiilia, niin ei hypi kenekään tärkeilijän kengille. on aina se hyvä ja se paha poliiisi. kaikki joka vois olla siltä väliltä on jotain homojen filosofiaa tai miten kulustellaan duuossa vai onx trio sittenkin paremmin hämmentävä kuulustelutaktiikka.

vanha hullu merimies
se tässä kirjoittaa zombien kartanossa. latohan tämä on. Lupauduin auttamaan taiteilijaa Kivilinansa rakentamisessa kunhan sinne ei tuu vallihautoja. Ei tullut joten mul on luonnoksia tässä. -sokkelinvaluu menee ensi kesäksi.. Täällä on ainakin valoisaa ja näkee silti huonosti. Koira ei ole moksiskaan kun tuo vanha hullu merimies yksi luukuttaa kitaraa -osa sekin soittaa, muttei silleen et kiinostas:). Sitä ei saa häiritä.Hermostu kun mä otin virrat vex.

sellonjousi toimii hyvin normiviulussa. perkele ku trumpetti on villellä ja sen pitäs tuoda se tänne.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Zoom oon liikutunut. sileen coolisti:)
Joo emmä runkkaa, mä chillaan jotain ja niin p0is päin.

Darren Qvistus
Darren Qvistus
M A U Z I               RÄPPÄRI
M A U Z I RÄPPÄRI

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus