= what heLL IS GOING ON =

  • ZOMQandBarbieQ

tää on niin kovasti muodikasta kirjoittaas näitä blogeja joka paikaaan..alkuun aloin tän harrastuksen, niin tehtiin omia sivuja jollain msnnnällä (jonne saikin hyviN HAKKAROITUA OMIA JUTTUJAAAN JA MANIPULOIMAAN SIVUSTOJAA JA MUUTA NS "VORKOSTOITUMISTA SUN ÄLKYTÖNTÄ SPÄMMÄYSTÄ TIETTTYY....NYT SIT TULEE TAKAS SAMALLA MITALLA NYKYÄÄÄN KU EN SPÄMMÄÄ KU BLOGEJA...MINKÄ WEEN TAKIA !
No kai mul on jotain asiaaa si on ja mun on oikeestaan pyhä velvollisuus jakaa tätä iloa ja onnea kaikille paljon ja tasapuoisesti. runsaudella ei ole mitään rajaaa kunhan ajattelette sitä mitä teillä on ettekä sitä mitä teillä ei ole. annnatte luovien energioitten virrata ja se luo runsautta joka muuttuu energiaksi ja enrgia energiavirraksi ja sydän shakrat aukeaa ettekä enää ajttele tyypilliseen tapaaan, et, vittu se on mulle ollut joi kuukauden v elkaansa, vaaan otatte asiat positiivisesti tai unohdatte ja hykäätte negaation pois...noin sinne roskat !

laitan tähän jonkun nätin kuvan välillä
THNX FOR ADDING ME FACEBOOk ! I LUV FACEBOOK PEOPLE <3
DON`t WORRY. BE HAPPY<<3

[KUVA 1 MY 147611 ISO]
.HELLO MY RUSSIANGIRL STELENA. I love u <3
OIKEESTAAN TÄÄ STELENA O NÄTINMPI

aida
aida

sAIN PÄÄHÄNI KUTSUA KAVERIN SEN MUN FEIKKI ZENIN TÄNNE JA KUULUSTELLA SITÄ ETTEN VAAN OO VÄÄRÄSSÄ -MIELNKIINTOISTA. mUTTA JOS MÄ OONKIN TEHNYT KÄMMIN! HUHUHUHUH::::JOS SE TOSIAAN OSAA MUUTTUA NÄKYMÄTTÖMÄKSI JA NOIN NIIN KYLLÄHÄN SE SITTEN KAIKEN KADONEENKIN LÖYTÄÄ ....JOOOTEN JAATTELIN PIRAUTTAA JA KYSYY OLISKO SE HYVÄ IDIS:D MÄ KOITAN OLLA OLEMATTA RASISTI....KÄVIN KAIKEN LISÄKS HALIMASSA TAAS SITÄ VAAHTERAA JA SE PUU TODELLAKKIN KAIKU JA KERTO MULLE AIKA OUTOO TARINAA MAAHISISTA.

JAAHAS KITARISTIBASISTI SANOI LUURISSA että se ostaa mulle jotain muisti-tikkuja ja äänikortteja tuohon lattialla lojuvaan pedaaliin.
tarvi tehdä noi vihtahommat..mmm...joo sitä ei koskaan saa tapeekseen tuosta musan soitosta -ooonkohan mä oikeersti sekasin tulee joskus mietityy, mut silti taas uskoo vahvasti asiaansa ja myös osata tahtoa eikä iahmetellä, n iin pitää toimia -nopeesti....nää sananlaskut on joskus vaan snanlaskuja ja taas mursin, et olis aina niin ku hitaasti tekemällä parempi. voihan sitä tehdä ihan sairaan upeen yksiyiskohtiaan myöten täydellisen jutskan sairaan nopeesti -ihan siitä syystä, ettei usko et mitään aikaa on olemassa ja pitää sitä illuusiona ja kykenee shaamimaisesti toimimaan järkevästi...järkevä on normaalissa mielessä tyhmä sana naguaalina kelaten. Jos vastaan tulee kultainen karhu kruunu päässä, pitää tehdä jotain radikaalia ajattelin kun näin tällaisen ilmestyksen. Aloin seistä päälläni ja pulssini laski välittömästi. karhu sanoi minulle; "Miksi olet noin surulllisen näköinen, sinun pitää olla iloinen"NO ne on näitä mun shamaanijuttuja tai mä sanon niitä shamaanivitseiksi, koska kaiki ei välttämättä ota mun tosiasioita totena, enkä mä sitä yhtään ihmettekkään
AINI SE YKS ...NO ANTAA PASKAN OLLA...LUKEE TÄTÄ KUMISKIN:)

tää kuva on jääny vajarix:P ja ei oo vielä rusketusta.
tää kuva on jääny vajarix:P ja ei oo vielä rusketusta.

JOS SE TYKKÄS MUSTA ENÄMPI TÄLLASENA SEKSIOBJEKTINA NIINKU SITÄ SANOTAAN NÄISSÄ PELLEHOMMISSA.NONNI NYT EN OO AINAKAA RASISTI.
PIAN VARMAAN KOKO RASISITI HOMMA LEMPATAAN VEX JA SE OLIS OIKEASTAAN HYVÄ TOIHAN TOMMOSTA PASKA POLITIKOINTIA KUMISKIN LOPPUPELEISSÄ JOISTA ON MUKAVA SITTEN JOITTENKI KINASTELLA JOSSAIN POLIITTISEMMILLA SIVUILLA -SIIS NÄITÄ MAAN ASIOITA HOITAVAT NETISSÄ -OHAN SE KÄTEVÄÄ:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus