= yksin kotona 5 ja muutenkin vaikeeta =

  • ZOMQandBarbieQ

Totaalinen luhisuminen tapahtui juuri ja telkkurin kaukosäädin
hajosi käteeni. Onnex se hajos, muT mix just nyt ku ei kerrankaan oo yhtään mitään ylimäärästä päässä kuin käyttää unettavaa telkun sähkövaloa. En ollut kylläkään aiemmin katsonut kyseistä spagetti-westerniä (komedia).....muistaakseni...ihan yhdentekevää....LÄTS vitun hyttynen! tuli häiritsemään kesken tämän! ikkuna kiinni sillä sähkölampppuja en sammuta -HALUUN PIRISTÄÄ ITSEÄNI VALOLLA. Liiskasin sen weeen hyttysen -se on vieläkin kämmenasssäni liiskana ja huomaan sen pistäneen jotain.

Laskujeni mukaan oon ollut 5-päivää omissa oloissani ja nyt jo huimaa...ei helvetti -miksi kiusaan itseäni enkä helpota ja katkaise kaikkkia ankkureita ja lennä kuuhun ja taivaisiin, vaan olen vaan ja alan kuunnella itseäni!Täs on kaks mahdollisuutta joko sekoitan pääni länsimaisella rappiokulttuurilla kaikkine mausteineen tai koitan ollan ainoastaan minä. ?????-"IIIK"(lukee IINRKSEN puhekuplassa.Akuankat tuovat aina mieleeni hammaslääkärin vastaaanoton -jos kerkii just lukeen AKUN hyvällä tsäkällä.

Jokkut ei pysty olemaan yksin ja niillä pitää olla aina joku ääni päällä. Mulla on musiikkin viha rakkaus suhde -nyt se ei kiinnosta pätkääkään ja taas huomenna kaikki voi olla toisin -kitara on ollut 5 päivää ihan rauhassa ja ihmettelen et miksi en ole enempää paskana -eihän tää tunnu pahalta ku tykkään tästä. Joo, subutexista tai muusta vastavasta morfiinin tapaisesta tuu kipeex muutaman viikon jälkeen..ei olleskaan..hahaaa...paitsi kaks kylkiluuta meni tahmelan rannassa kun uin karille.
Joo, kauhee enrgia päällä ja 13-ween mieli. Mä kyl joskus kasvan, mut tuskin aikuistun koskaan -taui eihänj sitä tiedä...tai ei muista.Mä oon elänyt tän ennenkin, mutta en ehkä onnekseni muista kaikkkea.Tää on mun yks teoriani muitten ajatelmieni jatkona.

"Se pistää ajattelemaan",sanotaan.Mulle telkun kaukosäätimen hajoominen merkkas sitä, et nyt riitti telkun katselu ja pitää mennä paneen ja vetään kaikkeee semmostyas mukavaa joka ei pistä mieltä liian vakavavia laskelmoituja liiketoimia yms. skeidaa sekoittamaan jo vaklmiiksi sekaista. Pääasia on et ei oo juurikaan valittamista. Tietty kyllähän mä voin ostaan telkkuun kaukosäärimen muutenkin ku pitäs lkäydä ostoksilla aika monessa kaupassa muutenkin. Siinä joutuu olemaan påaljon kaupungissa jossa kaikki tutut narkit sun muut sekopäät eli mun "kaverit" on myymädssä tai säätämässä jokapuolella....ja siinä on pikku vaaramomentti
et kauppareissu venähtää muutamalla viikolla. "mä jodlaan ja soitan kiytaraaa sun muuta kaikien narkkibändien kanssa -minkäs teet."

5 päivää pelitystä vois sanoa. Tällä keyboardilla lätkän pelaaminen
alkaa silti oleen ihan perseestä ja toinen hyttynen on otsassani
-pakko silti tuuleettaa savuja.Ei huvita ees soittaaa kitaraa.

Eihän täällä huo.....huoooo....huoneessa oo ku mä ja koira. Tästä havainnosta riemastuneena tajuan, että mulla on hyttysille kelpaavaaa verta ja liiallinen maidomnjuonti kaakaon kanssa pluss pössyt yhdistelmä pitää huolen, et mul on B-vitamiinia hyttysten torjuntaan ku ne ei tykkää siittä ja ei ne savuista välitä. mut yksi uhmasi savuja ja nyt ropistan sen pois kun raaputin päätäni. nyt se hyttynen on mun letissä -musta on siistii olla joskus ihan paskanasena. Huokuna kuuluuu tullettimedsta jonka taidan myös pian sammuttaaa -ollut muutamnan päivän yhtä soittoon päällä -täälä olis muuten liian kuuma nukkua tai herätä. Kuumassa voi nukkua pommiin jostain tärkeestä joka ei sit loppupeleissä ookkaan niin tärkeetä. Elämässä pitää olla kauneutta, mut järjestä ja vapaasta tahdosta voi kiistellä ikuisuuden -tai ehkäpä huomenna ei. Huomenna kaikki voisi olla toisin.

Tekisis mieli vetää kaikenlaisia juttuja et vois pian oleen siinä tilassa, et "Nonni antakaa tänne nyt sitä kamaa....nyyh......menee hermot tai meni ja muuta. Ei silti huvita rikkoa tätä itsessään rypemistä ja itsensä kuuntelua -se on tärkeetä....ai mix?heheheheeheheheehe just ton takia."

Laitan ikkunan kiinni... kolmas hyttynen käsivarressa...annnan sen imeä rauhassaa lopppuun asti etten katkaise sen piikkkiä itseeni. sitten nappasu ja kevyt puristus. minä olen tappanut yaas yhden -eikä tunnut kuin hyvältä....miksi hyttynen on vastenmielisempi kuin joku panda Tai peura? Peura, joka on ihmistä ylempi jumalainen otus johon suomalaisten esi-isien henget on siirtynyt ja nyt niitä on hyvä mussuttaa hyvän punkun kanssa -näin telkussa joku artisti sanoi jossain ohjelmassa. Liiallinen tieto vai tiedottomuus? Virikeettömyys vs. Ylitarjonta...jotain rajausta ilman kaikki voi mennä vitulleen tai sitten ei.

Suhteellisuudentaju voi joskus joutua koetukselle kun asioita kerääntyy tai kerätään liikaa jaksettavaksi kantaa. TÄTÄ VARTEN ON KEKSITTY HUUMEET.
IHMISELLÄ ON PAKOLLINEN TARVE OLLA AINA VÄÄRÄSSÄ JA SEKOILLLA HUOLELLA RENTOUTUAKSEEN.

11 kommenttia

BarbieQueen

10.8.2009 00:54

Täs lukee, et puin takaa kaatuu nainen

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.8.2009 01:00

hei mitä vittua! mä koitan korjata pahempia kirjotusvirheitä ja sä tuuuut sanoon et nainen kaatuuu puin takaaa. minkä vitun puin...SE ON PUU JONKA TAKAA SE ANINEN KAATUU -vai kaatuuko sittenkään.Korjatessani teksiä mulla on paha tapa kirjoittaa sitä myös lisää ihan mihin kohtaan virhe on sattunut -joytern juttukinj muotoutuu näennäisen sattuman kautta.

Mä taidan syödä rauhottavia, et sais nukuttua. Voi olla , et huomenna pistän ranttaliksi -who knows....muuteskin pitäs katoo peiliiin ja fiksailla saksilla ja höylällä itteensä.-----kenties

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.8.2009 01:04

Jos mä kirjoitan tähän jotain vittuilua, niin sä et pysty lopettamaaan tätä oikeinkirjoittamistasi ikinä ekkä herää huomenna varhain hoitaan suhdetoimintaaa joka avaisi sinunkin sydämmesi sille kaikkelle mahdolliselle saamattomalle rakkaudelle joka kuuluuu ainoastaan sinulle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.8.2009 01:09

Tännekkin spämmätään hyttyskarkotemainoksia! Eihän hyttysissä mitään vikaa oo....ilman mniitä olis rakkaudesta laulalavia lintujakaan.
onnex on naiset keksitty sitä varten jos luulee et elämä on jo kurjaa.
Jokkut puhuu sydämmen murtumisesta ja toiset taas hajooo...niin ja joiltakin yksinkertaisesti pöllitään niiten sydän.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

10.8.2009 01:19

mä vihaan totoa hyönteriskarkotetta ku mä lyuulemn et se ei oo ekegolle hyväksi -ainakaa hyttysen ja täää vihree jalanjälki sun muu pasla päälle tietty niin ihan sma ku ottas pika vipin ja ampus itteensä päähän.tosin hyttyskarkotteesta saa katutaisteluisssa loistavan tuli aseen ku suihkuun antaa stendaria pikkasen....mut eihän tääällä kukaaan nykyään jaksa ees tapella -kaikki on taabaermannIN PEHMEITÄ NÖSSÖJÄ VAAN

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

10.8.2009 19:29

Black Uhuru

http://www.youtube.com/watch?v=kygSN6-ICFg

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

13.8.2009 22:39

http://www.youtube.com/watch?v=QvcKX4gK18Q

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus