== ylipainottomuus==

  • ZOMQandBarbieQ

heräsin kuudelta iltapäiällä ja huomasin et vieläkin on univelkaa ai enose oikeestaan oli joka en sano -sitä oon hyvä valehteleen itteellee, mut ihan tyhmäää poltttaaa itteensä loppuun, kirjoi tänne , että kaiikki on jo sanottu. Mut mä oikeastaan toistan itseäni, mutten jurikaan nyt.

mul on kokoaika nälkä ja syön kuin hevinen makaronilaatikkoo 3 isio autsellista ja neljännen kohdalla piti antaa puolet kiralle -ruokaa mulle on opetettu olla tuhkaamattra ja se on hyvä opetus se. Mut sitten huomsin et tjäääkaapissa on vielä lohta ja kaikkee ja tein muutaman voikkarin ja sit siiryin jälkiruokaaan suklaapuuroon tietty täs on menossa toinen lautasellinen, mutten mä juuriliko kun syön tai ei ainakaan mhassa näy -ja tajuan koska päätimme nuoruta kurumme ja yhden nimeltämainitsemattoman kanssa -sopimuksessa pitää ola kolme tai sit viisi, et se toimii. Nyt sitä sovittiin että sitä sopimusta tarkenettaisiin , koska onhan se hyvä tietää ettei oo liian kuorikaaan ja kuinka nopeeta nuorenee ja koksa alkaa taas vanheneen ja niin pipäin.

Toivoessa jotain on syytä olla varuillaan että ne totutuessaan tuo kaikee ei välttämtäträ niinkään kivaa mukanaan, ja joskus ihan oman edun nimesä kannattaaa olla epäitsekäs toisessa ja muutenkin.

nyt siel on kyllä liian kylmä hiihtää ja annoin velAKKIN ANTEEX KU NIITÄ EN yksinkertaisesti saa kun toiselta toisella tiedän olevan juuruí sen suman. en o tosin yhteydessä ,mut jotain asioita vaan tietää. joten sanoin jo silloi ku annoinn rahaa, et ei niistä tarvi kelata ja se siitä. Onnex ei ihan yksin tarvi kaikkea tehdä ja on ystäviä. niitä jokka on kun on kun tarvii eikä vaan pullistelmassa tai esitrtämässä sellaistas -vituttaa semmosia katsoakkin, mut onnex nekin osaaa muuttua ja pitää suhteuttaa ikään kaikki. Kukaan ei usko yhteiskuntaan joka ei välitä mistäänn -klastelee ja nuoilee vaan,....niin ja viitsivät haukkua toisiansa, sillä on aina joku joka niistäkin työnsä tekee -nehän unohdetaan. joten kiios heille, yep

3 kommenttia

WilleWau

28.1.2010 08:25

Makaronilaatikko antaa potkua päivään kuin päivään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

28.1.2010 21:05

yep:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus