= Z-hooverFlyers`in s t u d i o päivä =

  • ZOMQandBarbieQ

Tänään asiat tapahtuvat ajatuksen voimalla -siis ne joihin ei ole aikaa puuttua itse. Ihmiset joita ajattelen soittavat minulle ja kertovat sen mitä olen toivonutkin ja tekevät myös -en ihmettele, sillä uusi tuuli voimistuu ja tuntuu jo hieman luissa ja ytimissä.

Tämä päivä ja viikoloppu sekä alkuviikko on pyhitetty studiotaltioinnille.

Intuitio ei ole turhaan keksitty; ja kun on ekana priorisoinut, delegoinut jää
jäljelle deletointi jota olen tänään käyttänyt ja poistanut posteista, -e-mailista ja manuaalista postista kaikki kutsut sun sellaiset muut "kissanristiäiset" joihin mulla/meillä ei liikene aikaa. En halua huvitella, sillä on paljon tekemätöntä ja rajallinen aika rientää. Poistin nämä "kissanristiäiset" ja muut lahjakutsut pois K a i k k i tasapuolisuuden nimissä -oon kaikille sama, mut voin nostaa jonkun esiin. Tietty jos se on aiheelista. Minä en ole aiheellinen -en ainakaan juuri nyt piaitsi juuri täällä ja sanassa.

Kitaristi kysyi miten se pääsee kaupungista tänne ilman rahaa ja miten se saa haluamansa kitaran kaupasta -eihän mitään haluaamaansa saa ilman työtä ja jos sitä ei kerkiä tekemään, on otettava haluanmansa -vaikka se kitara jos se tarpeeseen tulee tietäen, että kaikki asiat kävelevät a i n a vastaan, joten kehoitin häntä varastamaan sen rehellisesti -en selittele tuota enempää sillä ärsytäää kun muutenkin kaikki saa selittää ja moneen kertaan. Kilahdan helposti tyhmyydestä -en voi siksi tänään mennä näyttämään esmerkkiä kansalaistoiminasta joilla harmaa massamme tulee toimimaan tai jo toimiikin -meitä on moneksi ja hyvä niin.

Niin vihaisena en halua olla liikoja julkisuudessa enkä muutenkaan ellei siihen ole järkevää perustetta -tuerhantärkeys on helvetin ärsyttävää ja naurettavaa jne.

Mutta te kaikki monista blogeista tai mistä lie minulle kutsuja lähettäneet; emmä teitii dissaa. Nyt ei ole vaan oikea aika -pitää silti muistaa varoa mitä toivoo, sanovat viisat kiinalisetkin.....siinä on yksi syy miksi en tule juuri tässä kuussa kuin niihin johon jo olen jo lupautunut....niitä tais olla kolme 3 kpl ja mähän kävin jo muutamassa boggareittten jutuissa näytillä ja otin opikseni.

Shoubisneksessä ja muissa strategioissa tai suunnitelmissa on tärkeätä osata ajoitus, että esitys toimii synkronoidusti ja päivitetysti ja oikealla rytmillä jännitteen kaareella, yllätysmomentilla jne.pitää muistaa, että juuri nyt shoubisnes on niinkuin aina muutos tilaassa ja formaatit yhdentyvät eriytyvät ja sen ilmnenismuodot ja henkistyminen on myös jo alkanut. jokkut sanoo tätä murrokseksi -ihan sama ja ei kuiteskaan ja plaaaplaa.NONNI

Nyt laitan tän matolaatikon netinkohdalta kiinni (kestää noin puoli tuntia ja siirryn miksaukspöydälle. Pitäs opetella käyttämäänkin itse tätä, vaikka sitähän varten on miksaaja jota en ottanut tänään tänne / kutsunut tai toivonut soittavan siis tarkemmin...tänään annetaan sijaa improvisaatiolle, kurinalaisuudelle, sydämmelle, munalle, herkkyydelle, kokeilulle, improvisaatiolle jne.

Jos joku tuttu tai tuntematon tuntee sisäisen kellon soivan saa tulla tänne amazoniaan -ajatteln oliskoha se miksaaja tms. sittenkin tarpeen jne. Ja onhan mulla hajonneita juttuja ja neuvoo mun pitää ymmärtää ja apua kysyä.

Ainiin tässä on väärä bändin logo siis täällä. muuaalle mä saan vielä laittaa oikeen -tätä mä voin käyttää keikoilla, mut tää on ihan jotain muuta varten pläänätty. se on semmonen ikean mainosta muitutta tää ZeehooverFlyersin ja paremman näköinen...oliko se pirre vai susaan sunngvist facebookista ku sen sano, mä luotan joittenkin ihmisten arvostelukykyyn enempi kuin toisten -se ei sulje pois sitä, etten olis kaikille sama. Jos tätä ei käsitä. Jouni Korvella on paljon opetettavaa , äääh jo etukäteen.

Kirjoitettaessa soi uuuh ja äääh

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus