0 happy =

  • ZOMQandBarbieQ

joo, mä suosittelisin ekana ihmisille paskanjauhantaa totuuden nimissä, niin sillon ehkä tajuis kuinka paljon kokoajan jauhaa itselleen paskaa.
on tosiaan helpompi päästä irti esim. punapäisistä nasista kuin itselleeen valehtelusta.Yep ton mun zenguru merkkas ylös (se sai toisen kerran jo niinku potkut, et kyl mä osaan olla kiltti ja anteeksiantavainen ihminen, mut kyllähän se piru joskus menee päähän salakavalasti kuin itse rakastuminen joka on oikeastaan sotaa aivoille joitten merkitys häviäää ja tulee onni ja autuuss ja viha/rakkaus, kyllästyminen sun muuta shittiä ja oot paskana. se on oikeestaan ihan normaalia ja ei sitä pidä rakkautta pelätätä sen eri moinissa muodoissaan.

joo, ei tosiaan ikinä tiedä mitä huominen tuio tulleessa joten keskityn tähän hetkeen ja otan viimein kitaran sillä alkaa käymään työstä väsätä jotain ween blogii -eihän tästä saa ees fyffee:D

waiting for my god
waiting for my god

tai eihän toi kello oo paljoo ...tai niinku pitää olla silleen muille mieliks, että soittelee ihmistenaikoihin...siis ettei aaamu neljältä oo koko bändi täällä säätämässä ....sen verran pitää naapureitaan kunnioittaaa -ne on tosi mukavia kaikki...no se yks ei tykkää koirista ja sen pennut ampu haukan jonka mä kielsin nimenomaan ettei sitä ammuta, no se on eilistä se ja tänään on uuudet kujeet, ninku sanotaan.
Mun balladi jota meinaan pian soittaa kertoo tavallaan Luuserina olemisesta ja rakastumisesta hieman "parempaan" ihmiseen....siis tämmöstä perus balladisettii....se vois kuullostaaa hieman kobaiiinilta tai iggyltä tai vaikka neil youngilta tai Nick cavelta, mut MÄ sen kummiskin loppupeleissä itse Laulan....ei mul oo mitään tekemistä noitten januijan kaa, vitut niistä:) kyllähän artistin pitää olla hieman narsisti -hommat eivät muuten toimi ja rooli on väärä.heipähei....aini s punapäällä oli kyl aika paha biisi idea..mmm...ei niitä n aisia ilmankaan tuu toimeeen , vaik onhan niistä se oma vaivnsa et huhuhuh voi sanoo välillä.nonni
BE MAN AND CRY HARD <3

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus