0 koukussa 0

  • ZOMQandBarbieQ

ei se mun aida mikään feiki todelakaan oo.
ja sain kirjotettuu ja selittettyy minkälaista on musikon elämä plus muut jobit jokka ovat osana mtässä kokonaisuuudessa kuinka haluun itse muokata omaa maailmaani ja siellä työskenteliä ihmisiä...tai ei se aina ees tunnu työltä ja joskus taa liiaankin.

sitten juttelin et oon leski ...sillä niihän virallisissa pareissa lukee ja onhan se tietty antaa draaman makua kirjeeseen.

on tää vähän taas sanmanlaista ku se yhen virolaisen vosun kaa -se haluis tappa mut vieläkin eikä oo anatanut anteex. mut nyt vois olla silleen et skarppais tän, sil
tää osaa ajaa autoo ja kaikkee. vitut sil välii vaikkei se tykkäis musata yhtään. kunhan se vaan kestää muuten mölyä ja ääntä ja mun kavereita. se kai pitää ottaa tänne kokeex visiitille kun se kerkiää töistään -mullakaan liikoja aikaoja oo pimuille ku pitäs takoo orkersterii timmimmäx.

kivi putos sydämmeltä ja ahdistus lähti vex -on sillä aiadalla semmoen vaikutus, etten oo ees vetänyt roinaa nyt ku oon sen kans joutunut tekemiin -ehkä se teke musta paremman ihmisen jos joku

ens viikolla mul on aika lekurille että saan joteskin nukuttua.
se helvetin muija on saanut musta jonilaisen otteen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus