0 laillista =

  • ZOMQandBarbieQ

jaahas täytyy vissiin alkaa keittään pointikkaa tai pirii ku kannabis on tajuttu terveelliseksi ja sitä saa heti 19 vuoden päästä kasvattaa. mut me delläkävijät vain seuraamme ja kohennamme laatua -kasvithan kasvavat itsestään. mutta kyllä nekin tykkää kun maa on kunnolla köäännetty -en tarkoita et se välttämttä olis pöllitty vaan silleen käännetty et lapiolla on kaivettu koko pelto mustaks ja kitketty aluskasvillisuus joka muuten veis kaiken tehon järkevältä kasvulta.

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

mä alan normalisoituun kait ku nukuin taas ja melki 4 tuntia.
Moccamaster on muuten nopein kahvinkeitin mitä tiedän. se semmonen ruskee 10-kupin zydeeemi....tuo keittiössä oleva se on parovuotta vanhakin, mut hyvin skulaaa.
niillä soitetaan ja ei niitä saa hylätä mihinkään nurkkkaan pöyttyy -ne perkele, lakkkaa soimasta. loukkaantuvat ja mykistyvät ja imevät kosteutta ja muuta töhnää. ne tarvii ninku nainen niin semmosta
skulaa joo, laitankin styrkkarit taas lämpeneen. soittiment tykkää kun lämmintä voimaksta otetta niitä pitää pitää hyvänä.
kaikkein pahin on, et ne on kuin ilmaa ja niitö ei ees huomata.
sellaet esmes kitara on alttiita hajota kaatumalla tai sit joku käyttää kitaraaa lyömäaseena tai säilyttää siellä piripusseja jokka on ruuvattu potikoitten alle -telecasterissa se on hyvä jemma, muttei stratossa.´

tänään pitää hoitaA tytöille viihdettä on soitellut yöllä ja muuteskin pitää olla taas pikkujoulukunosssa ku pitää silleen pikaseen käydä jutuikka joittenkin ihmisten kaa jokkka on juhlissa. täytyyy klaittaa joku selkee vaatetus et mut huomataa nopeesti ettei tarvi ettiä ja kyselllä liikoja. tai kun on tarpeex valkoista päällä ja muuteskin helvetin komee, et huimaa ja oksettaa, niin kyl mut vissiin näkee ja kuulee aika hyvin isoimmassakin juhlissa. mä oon se joka vahingossa kompastuu siihen piuhaan johon ei sais ja voin mennä valot tai muuten vaan virta vähäksi aikaa juhlista ja alkaa ihan toisenlainen virta. ja me kaikki mlaulamme kuorossa. YES WE CAN DO IT! I LOVE U! I ALWAYS in LOVED WITH U!
I HAVE GOT PRESENT TO U; WAIT A HOUR AN SO...PIKKUJOUJUHLISSSA YLEENSÄ ON AINA JOKU EMOTYYPPINEN MUIJJA JOKA SYÖTTÄ MULLE PUUROO KU NSE LUULEE ETTEN MÄ OO NÄHNYT RUOKAA AIKOIHIN. MÄ SYÖN KU HEVONEN JA JOKA PAIKASSA, MUTTEN LIHO ELLEN ALA DOKAAN BISSEE.

oon joskus malagassa asuessani painanut 98 kiloa ja täytyy tunnustaa, et mul oli varmaan se bulimia sillon ja hirveet mässyt ainaporron polton jälkeen. Yleensä ku mä oon lihamvammalla tuulella ku 70, mä oon mafiosontyylinen ukko jolla on punaisia lankoja taskut täynnä ja mua on toeltava jA MÄ EES SILLON HUUDA "ääh-SANA TARKOITTAA ETTEI VOI VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA. jA JOS MÄ EN TUNNE JOTAIN, NIIN SE ON JO KUOLLUT TMS. six muusikkona on kivempi ja suomessa ku jossain kaukomailla -venäjää lukuunottamatta.SIT KU OON VANHA ROCKPAPPA MÄ ASUN KRUUSIAASSA JA SYÖN GARANATTIOMENIA MEITIN PIKKULINASSSA. MÄ TYKÄÄN ET TALOT TEHDÄÄN KIVESTÄ JA NIITTEEN SEINILLÄ KASVAA MURATTI

TäS ON YHDEN VIROLaisen kuva joka asuu oulussa stelenax mä sitä sanon, tää kuva vaan on paskasti otetu eikä tee oikeutta täälle syäntenmuskaajale sit pätkääkään.kun ei saa laittaa edleenkään niitä kuvia tänne! nii sit tulee paskaa. emmä usko et city fijään haluu et mä tänne laitan runia kuvia vaik olis uusia kympoin kuvia vaikka hur mycke,
MUT MÄ LAITANKIN NE SIT MUILLE NETTISIVUILLENI.

Piti kirjoittaa eilen sille muijalleni kirje sinne sloboihin, mut nuo muut irmelit on keksinyt et hei toihan ei oo pian poikamies vaan tossun alla ja se sitä on jedattava. Onhan se mukavasti ajateltu, kmut mul voi tulla taas niitä parisuhde ogeklmia ja huomaankin olevani törmäyskursilla ja joku haluaa välttämättä iskee sakset mun selkään pystyyn ja toinen haluis vaan ampua. Jos stelena luet tätä niin pyydään anteex sitä et se ysx vitun kusipää jota ei oo näkynyt tapahtuneen jälkeen PÖLLI MUN KÄNNYKKÄNI JA EN PÄÄSSYT SOVITTUUN PAIKKAAN TREFFEILLE. se ukko joka sen puheline multa vei oli semmonen bill idolin näköinen jöätkä, muttei se yx, vaan sitä paskempi ja nössömpi....sil ei ihan varmaan toimi mmikään enne ku se tulee hoitaan mun kans asian -jos sattuu olemaan hengissä. jOO SEN ON MULLE SEMMONE N PAIKKA ET KAVERIT OIKEEN INOLLA ODOTTAA KU MÄ ALAN JOLLOTTAAN STELENAJUTTUU JA KUINKA MÄ OON SAANU SIITÄ TRAUMAN.

MÄ EN PYSTY LAITTAA EES MUN VENAKKONI KUVII TÄNNE KU MUL ON JOKU KIELTO JOTA EN ON ILMEISSESTI TARPEEX PYYTÄNYT JOLTAIN MODERAATTO-ROBOTILTA ANTEEX.OMAAKOHAN SE EES EMPATIAN TUNNETTA? KYSYN VAAN!
niin venakolle vois alka kirjoittaa päivällä rakkauskirjettä etten taas nukaga kesken.
joo, mul on uus tyyli nukahdella omituisiinmestoihin ku oon aamuyöllä väsynyt nenkä niin maaninen. Kiitos sinisten pamien ja trivatrillien!

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

JAAHS. NYT ON PAKKO PÄÄSTÄ KITARAN KIMPPUUN KIELIKESKELLÄ SUUTA....ON KESKEN YX JUTTU JA UNOHDINET MÄ MUN PITI VETÄÄ SNAGUT, MUTTEI SE MITÄÄN:D SÄÄSTYPÄ AINAKIN

Kirjoitettaessa soi EI KITÄÄN , HILJAISUUS ON KULTAA, SANOTAAN:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus