007 licence to life to second time again

  • ZOMQandBarbieQ

heräs just...mmmtarvii pestä jalat bne on näköjään hieman paljain jaloin väveklleen näköset ja teinisetä on ihan rakstunut.<3jaahas onkohan joku soittanut. mielummin ne kaks tyttölii jokka oli tosi mukavii ja ymmärsi et ollaan vähän kekareita ja tarvitaan semmotttii kilttejäö kunnollisia tyttöjä...toivon et luette mun rakkauskirjettä eiku se toinen...me vaan trreenattiin naisten iskemistä -ei kai siinä miutäään pahaa oo.....eikä me syädä teitii...joo rohkjaiskaa mielenne vaan ja soitelkaa...mmm hupomenna ku ei osaa edelleenkään viettää vappua tarpeeks <3 kai täs pitää heräillä ....wsuitsukkeita kämppäään . aini tuli siivottua sen stetsoninpäisen kamun klämppäkin et ...mmmm se o hnyv'ä disco jonne raahata vappuirmeleitä jolei muuta keksi -koitankeksii muuta ku nyt on vaSTA NYT.

APUA RAHAT ON LOPPU, MUT TARVII PIIRTÄÄ LISÄÄÄ...JOO näistä tulee ihan oikeen näkösiäöä -kyllähän nää musakauppaan ainaaskin kelpas ..aini ostin akustisen...mmmsvois vaihtaa siihen nuo vahvemmast kielt .....mmmmm...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....suihku !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus