0TEEMABILEET SAASI PÄÄTTYÄ

  • ZOMQandBarbieQ

JOKU TyyDyTTYNEEN NÄKÖINEN PLÖSÖMUIJJA VALITTAA, ET SITÄ EI OO PÄÄSTETTY IRTI PITKÄÄN AIKAAN. SAIS TULLA SE KÄSINE , NÄÄ SYSTEEMIT OLI SEN IDEA, MUSTA NÄÄ ON NAURETTAVAN KLISEISET -IHMISETKIN ON LIIIAN RÄKÄSIÄ. paits tietty meitin oma perhe mussunmussunmussun. missähän se yx muutenn on et saa sen sänkyyn niin tähdet kertovat lopun sadun.Joku maksaaa siitä 200 joka ketrrasta 50 euroo kun lkyön sitä pepulle piiskalla -tää teema juttu on ihan naurettava muutenkin ja noi ihmiset vois kahlita ,hallita ja ja jättäää tieteen ja käsineen ja zombien hoiviin -kummakkin nukkuvatt ja nokuvat muutenkin ja paskat välittävät muusta kuin että olis tuutilullaa! NYT ALAN POTKIIN IHMISIÄ ,PIHLALLE JA ZOMBI SAA TEHDÄ ZOMBI SAA KORVARTA TÄN .NYT SE NUKKUU SILLE SOPIVASTI KOIRAN VIERESSÄ LATTIALLA:=)

2 kommenttia

BarbieQueen

30.5.2009 00:46

JULMA HENRI,
http://www.youtube.com/watch?v=Bggi8gCk5I0&feature=rec-HM-fresh+div

ZOMBI HUUTAA IHMISIÄ SE PITÄÄ PUHEE -UNISSAAN:d NYT TOIMJÄTKÄ,RAAHAR´TAAHAN KYLLÄ, SÄNKYYN -alkaa oleen aikaa himmeetä juttua. kyselee tiedänkö mä jonku salanan ja avaimista???!!ONNEX ON KEMIA KEKSITTY:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus