=amerikkaan vihrelläkorilla =

  • ZOMQandBarbieQ

http://www.usafis.org/_sys/EN/gc_usafis_1fr.as
...

En oo ajAtellut mennä, kun oon niitä AINA TYHMIÄ JENKKEJÄ vastaan ollut ja kritisoinut jne. (emmä enää niitä viitsi ku ei tarvi) ikäni haukkunut, niin en viitti mennä nyt niitä enempää kiusaan, kyl ne eivät pärjää ilman minuakaan ja vitsihän tuo on -ainakin mulle.
Ei kai ne terroristeja sinne nyt halua niitä auttamaan.
Tässä haisee joku ja vitukseen....se pelko. se on pahin haju mikä on ja se haisee kauas.

Vittu, ajoivat chaplininkin vex sieltä -ukko joka on ns. ykleisnero. maaahn on velkaa joka paikaaan ja nyt itketään mukamas.He haluavat vaan meitin rahat ja työn ja leikkivät epätoivoista -isot ihmiset. Kyllähän minä menen itään mielummin gruusiaan, ja ukraina esmes kiinostavt kunsiel on maata mitä viljellä ja se on vielä halpaaa -muttei kauaa.

Titanikki uppos kun se oli menosssa amerikkaan, nyt ei upoo laiva , mut voihan maakin upota. amereikkaliset arvot eivät ole minua varten. Enkä halua filmi- enkä rock-tähdeksi ja ennen kaikkea en halua nähdä niin paljoa köyhyyttä, tyhmyytä , rikollisuustta, epätoivoa, valhetta, ahneutta, epäuskoa jne. kuin on siellä Luvatusa maassa joka toimi maailmanpiliisina kunnes romahduttivat maailanmarkkinat ja tässä ,ollaan. KUPLA PUHKEAA. EN OLE ILOINEN ENKÄ OLE SURULLINENKAAN

VALHEILLA ON LYHYET JÄLJET, SANOTAAN.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus