#Artisti Skarppaa #

  • ZOMQandBarbieQ

joo, mä oon ihminen joka osaa olla sekaisena skarppina _ainawqalmiina...ainoastaan me sarjakuvamaisert hahmot pystymme olemaaan oikeasti kivoja eikä olla mitään taskuvarkaita. pelaan tosin korttia isoitakin rahoista koska immagoon kuulu se ja rööki on osa tätä kombinaatioo. rööökiäväaätessä röökinpapreista tehdään pupuja - Tätä ei saa sit kertoo kaikille. kaikki on just sopivasti
-poltab svukkeen ja uhgun tarmoa
-tiedän että olen hieman hassu monissa asioissa ja sen takia koira on muutenkin välttämnätön terapeutti kuuntelemaan kun laulan sille kolme tuntia yhtiä úusia juttuja -semmosta filkamusaaa...

aina pitää kehitellä kaikkee jos haluaa pyörittäää mailmaaa -pyörittäjiä riittåää ja kaikki saavat pillluapäivä julistetaan alkaneeksi. mut jokkut daamit pitää hoitaa pumpukilsssa ja antaa niille ooppiumilla puudeleoitu villakoira joka laulaa kuin kanarianlintu ja ei räksytä. IHMEELLISTÄ. EI OLE TOTTA ; HÄN KYSYY MINULTA MIKSIN MINÄ OLEN SURULLINEN JA MINÄ VASTAAN. sIKSI KUN SINÄ ET SEISO PÄÄLLÄSIN NIIKUIN MINÄ -MINUN PITÄÄ OLLA ROHKEA JA TEKEYTYÄ HUOMAAMAMTTOMAKSI JA OON OLEVINANNI TÄYSIN VÄLINPITÄMÄTÖN. NOITUUS MUUTESKIN TOIMII.

mä laitan kuva yhdestä mauzista. se on jo joku ampunut. mut se laulo hyvin räppii ja ujiostu silleen söpösti kun olimme nuorempia -se oli seksikästä.

Hän käytti piriä ja mitä vaan kokoajan -niinku mä.

mut se ei osannut skarpata ja se veti liikaa.

ei kama tapa, vaan liika kama.

Mun Mister Hook JONES (ENLANTLAISET EI BOnjaa koukku jonee sit yhtääntai jokkut saksalaiset. sakasalaiset on moottoroinut ranskan kaa tän euroopan ja brititit joutuu siirtymään oikeansuuntaiseeen liikenteeseen vuonna 3450 eli on ne aika jääräpäitä.

prpofiiliin kuuluu olla narkkari ja se vaatii veen hyvän kunnon. pitää olla maalla, ilmassa, vedessä ja tulessa kuin kotonaaan. siihen ihan on tää pohjola -pitää sattua.rakkaus satuttaa aina tai onhan niitä toisenlaisia, mut itsestäni minä puhun ...en tunne muita. ystäväni tällä planeetalla tuntevat minut paremmin ja se riittää. eihän sarajakuvbahahmop voi olla oikeasti olemassa vaikka voikin.

kuka sekoo sähkä rahaan, kuka kanaa keikuttaaa ei mun tarvi aina nauraa, näyttä suuntaa tulevaa. En oo kartta keppi,
helppoheikin esileikkiin uutuisretki päättyy. kaivosta kasvaa lisää maailmoja täynnä sammakoita. sammakoita ihmisten suihin.

aurinkolaisien käyttö peittää rockstaramaisen säteilyn ku silmien pitää säihkyä kuin enekelillä. ja muuteskin jos joku boxailee niin lasit aina hukkuuu ja niitten taaakse pääse piiloon. artistin pitää olla esillä ja olla skarppina. artistin oletetaan olevan sekaisin koska hän soittaa bändien kansssa ja ulisee omituisesti. kitaralla on kyl upee soittaa meen ostaan tolle laatikon ja jotain sälää huomenna tai joksu....asioita on ja tuupatan mulle, mut asiat jokka tapahtuvat on jo nyt. ei ole ylimääräistä aikaa. on uhrauduttava jos haluuu vetää parivuotta keikkaaa ja sit breikki.

Sit voiskin olla valmis vaikka näyttelijäks tai lataaamooon. mä tykkään juuri nyt soittaa semmosta musaa jota on kiva tanssia tai sit ihan draaamaa ja neljä viis kappaletta enintään 3,5 minsan biisejä. 2 minuuttiakin on joksus liian paljon mut semmosta y

Seuraavksi mä maalaaan taulun. onkohan mun ADHD -joo, koksa se jotenkin rauhottin enmpi ku mikään muu joka oli pienoinen ihme. suomessa kasvaa paljon yrttejä maassa joita meeen aamulla poimiin -sieniä mmmmnam .....hullunruohoo olis kans upee löytää. sitä ei saa anataa ihan kailille jolla o herkempi pää ettei ne kilahda.

siistii kun joskus kilahtaa oikeen kunolla:D

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää

Zombie eiku Hook Jones.....Ihan älyttömästi sivuja joita oon kirjoittanut. johtuuu nuukuudesta -jugend mustalainen ja korttihuijjari. On hyvä tietää et aina voi voittaa paremminkin ja aina voi käydä paskemminkin. kaikki sfääärit pitää saada iholle ja musaan ja tuntuun kuin olis olemassa. kylmä tuuli ei saa jähmettää, vaan kangistaa.

ihmiset jokka ei käy saunassa koskaaan ovat rajoitteisia ja heitä ei saa sortaa. he ovat uhreja ja asuvaut slummissa nokialla tai ylöjärvellä tai pirkklan kystillä tai pispalasa. 3 h uonetta ja naaapurit kaikki niin pilvessä et ambulanssi. E i saa sanoo piipaaa ku ambulanssi sanoo niin, "sä et oo ambulanssi"Sä oot kävelevä mielisairaala ja mä en pääse sua pakoon kun sä ootkin mä: MITä vittuu se olikin peili. täs on ilmaaukko tyjiö joka poukkoilee täplänä ja ohjaaan se tietokoneeseen munimaan kultaisia muniaaan ja rikastuttamaan kaikkien ihmisten kohtalon kurjuudellaan. aaamen -iankaikkisesti.

losauta vielä ihan varoix jos ei niksahtanukkaan. laske alas molemmat luodit. ole mies, äläkä mikään sarajakuvamainen söpöliini joka mussuttaa sukjalaapuuroo. kun köyhät kiertävät oravan pyörässä voihkien kuinka asuntovelat painaaa ja niitten korkoja pitäs laskee. asunnot pitäs laskee. yksi ihmine tarvii vähintään kolmesataa neliötä lämmmintä tilaa tullakseen miljardöööriksi ja omistamaaan rahanpesun, pankin sekä kasinon -kätsyä. amazoniassa kaikki on mahdollista ku oikeen silmät lupsahtaisivat, mut ei. ne tykkäs levätä ja kuunneella joku biisi

....vaikee ku nimi vaihtuu vanhaks takas, mut on zombiena oleminenkin helvetin paljon skarpimpaa ku mesia esittää. zombie ei ole tahdoton , vaan mahdoton ja silloin taas taikuri itsekkin häämästyi ja katosi aika avaruuteen herätäkseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus