=diiva=

  • ZOMQandBarbieQ

Pintamaailma on pintamaailmaa ja nyt elämme henkistymisen aikaa
-se on väistämtöntä. Eno tuli taas sen nuoren (mul o tosi huono nimimuisti joskus:)kaverin kans lukeen raamattua juuri kuin tilauksesta. Mulla ku on huomenna aamulehden bloggaajienkokous ja siellä tietty kuuluu pitää pieni puhe. No mähän sain tästä raamattuseurastamme taas hyviä ideoita ihan tajuttomasti jokka supistan selkeeksi ja vedän sitten lonkalta lopulta kaiken ihan jo jännistys momentin vuoksikin. Ekana ajattelin etten meenkoö ween kissanristiäisiin kun mua ei todellakaan kiinosta pintamaaailma niin paljon kuin joku voisi luulla, mut juttu voi olla hyväkin lopulta.. en mennyt Lossiiin hugh hefnerin bileisiin enkä ees lotharin juhliin (sorganit kaikille tasapuolisesti)enkä tasapuolisesti kenenkään muun bileisiin ku legioonateatterin (kun tunnen olevani niille sen velkaa)kutsuja on muuteskin ihan liikaa ja homma paisuu niinkuin oon arvellukkin netissä ja mun pitää tuijjotella tämän tästä peiliin ja epäillä itteeni että pysyn miehenä enkä paskanjauhajana ja pyydellä mokiani anteeksi jne.-kaikki mokaa ja virheet vaan pitää osata tunnustaa; muuten ei voi oppia ja kasvaa ihmisenä.

kuka meistä ei muka mokais. mut ei itsensä nöyryyttäminenkään ihan helppoa kaikille oo -oon huomannut... itse olen tottunut jo siihen, kokdsa tykkään joskus leikkiä diivaa kuten juuri pian ja .
nyt otan luutun taas kätöseeni ja jatkan sähköisesti edelleen
ja muutun diivaksi:)

Jaahas, nyt vasta tajusin katsoa manuaaalisen postin ja huoman saaneeni haaasteen oikeuteen viranomaisten vastustamisesta -tuli kilahdettua musiikkikaupassa ja heitettyä palauttamani delay- kaikulaite myyjän otsaan
-olis ilmeisesti pitöänyt syödä rauhoittavia kun oonmaaninen. sit ieltä mennessä menin johonki tavarataloon (en mainosta mikä)ja turvamiehet alkoivat vittuileen mulle jotAIN ANDY MC COYSTA JOTA EN SIEDÄ ENKÄSEN MUIJJAA joten sillon mul kilahti kunnolla ja pian oli n vartijoitten kans painimasa ja huitasin yhtäpoliisia, mutten osunut ees. nooh putkassa en oo ollukkaan 7 vuoteen ja kai tosta joutuu maksaan jonnin verta sakkoja -ei mua haittas vaikka pistäisivät vankilaan vähäx aikaa. mul on sentään mielikuvitus jota ei voi vangita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus