=ihmisten lukeminen=

  • ZOMQandBarbieQ

tänään ostan kummitytölle jotain mukavaa ylläriä.ja veljenpojille vois ostaa kans, sillä tukholmassa vois tulla siihen shoppailuun lian kiire. vittu mä haluun tehdä kaikki hitaasti nauttien, yep.
ne ja ne lahjat vaatii paneutumista kun lahja ei saa olla pelkkä lahja, vaan siinä pitäää anatessa olla ajatusta ja tunnetta mukana. ihmisten lahjan anatamisista pystyy aikaa paljon lukemaan ihmisiä.

aah, sain kunnolla nukuttua pitkästä aikaa. tää on luxusta tää.tunnen voivani paljoon tänään. lattialla tein riitit aamuventttelyn jälkeen -heräsin kramppiin sääressä. kipu oli sellanen et oikeen singahti ylös kuin salama (magnesuimin puutos)-täytyy ottaa itteensä niskasta ja alkaa taas käymään punttisaleilla ja jossain tennistä pelaamassa, muuten täs tulee liian laiskaksi ja pian on selkäkipee ja plaaaplaala...onneks ooon levoton, vaikka vaikutan tyyneltä.

sain eilen joululahjan jota poltan -ei sillä että se huono lahja olis.
muuten hyvää kukkaa, mut siemeniä ei oo mukana -sen takii tuppauduinkin
radikaalinuorten pariin joita oli iso lauma ja ne tervehti mun mielikuvissa mua kuin jotain sotaveteraania.

pappa tulu talvisodasta yhdellä jalalla ja oli näin muutenki ktara-se oli mennyt polvea asti se jalka, mut erkkiä puki sen puujalka. niin me skidinä esmes broidin kans kelattiin ja kerrottiin kummitusjuttuina tytöille puujalan kirouksesta kummitusjuttuja -jokkut tarvi pelkoo et ne voi pelastaa muijan -pantavaksi. ja äänittelimme kaikkia papan ja suoman juttuja ja lauluja ja opimme ne veljeni kanssa. Erkki-papan ja suoman esiintymiset olivat taivaallisia kokemuksaia minulle siihen aikaan. ne olivat keidas, nainen, p. pappa on erkki ja se mulla on jotain kykyjä tullut papppavainaalta -se kävi aina kruusiassa yksin ja jätti suoman kotiin näillä reissuillaan. suoma on saanut nahanajan kasvatusta enempi ja ymmärsi tämän oikun.

Erkki ja Suoma laulavat "vanahn kartanon kehräävää rukkia" -ne oli ween hyviä esiintymään yhdessä ....laulustemmaa kun suoma vetää silleen naivisti ja perkeleen ylhäältä ilollla- se kolahtaa.
onneski sukumme poliisit vaienenettu hiljaiseksi hiljaisuudella -ei muuten mut on vitun tyhmä tään yks sukulaispoliisi. ja se ei oo oikeen ees onnistunut ylenemään "urallaan" (hän on silti lähes moitteeton, mut se ottaa eikä anna mitään -emmä niistä ihmisinä välitä ja ymmärrän taaas, että tyhmyyskin on ansaittava -motivaatio ongelmia tai sit ei oo kunnianhimoa ja jotain jalompaa tavoitetta sillä saralla. mä oon vittumainen jos olisin poliisikuulustelija -kyllä varmaan kertois, mut ei oo mun pakkollisia ...luojan lykky.

kyl mä silti näen, että poliisivoimaille pitäs antaa enempi rahaa, resursseja japitää ne kunnossa. ajattelin, et mähän voisin hoitaa jonkun muijjan kans
jonkun meditatiivisen kurssin ja sit ihan tunteitten hallintaa. käynkin kysymässä yhtä kadonnutta kännykkäää -se oli kai sininen. eikun se on sama kuin teatterissa, et pitää käydä tekemässä tupatarkistuksia ja muuta, koksa ihmisistä on tullut lihavia, laiskoja, ahneita jakorruptiolle alttiita. mä koen sydämmen asiakseni käydä tekemässä tarkistus. kuka siellä tänään joutuu tulilinjalle kun mä ooon taas jekkuillu näillä alokkaille. mä silleen katson , et homma on kuosissa ja asenne oikea. yleinen selkärangattomuus johtuu pitkälti individualismista.
tän individualismin taaakse on helppo mennä piiloon. kyttiä oon opanut joskus lukemanaa ihmisten kasvoja muuta tän tyylistä -tää on mun henkilökohtaista teatteria jota harrastan lähes kokoajan kun olen kaupunkialueella. mun elämä on oikeastaan minen menikään....se on jatkuvaa perdformanse esitystä ihan nonstoppina ellen oo masentunut.

Jouluna saa ja ilmatteex! jouluruuhkaa jossa voi vaivattomasti nipistellä muijien perseitä ja varastaa kieliä. rikollisin tarkoituksiiin roolin ottaminen arvelluttaa aina, mut ei liian kauaa.
tärkeetä näyttelemisesä on ymmärtää, että rooli on silti vain rooli, eikä mikään veruke käydä kleptomaanina kaikkia kulta ja platina sormuksia sekä esmes kivinäyttelyn näytte uniikki saraj jos on 6 sormusta -ei oo enää:D
mulla tuli onnellinen olo kun sain sormuksen sujuvasti nopealla liikkeellä omaan sormeeni. hintalappu 19.82 euroa makasava hopeasormus. mulla on se ollut aina mukana vaikka en sitä sormessa pidäkkään,
josksu narkkarina olessanikaan en myynyt sitä sormusta enkä syntymmälusikkaa. kaiken romahtaessa olin valmis ostamaan muitten kultaromua ja sun muuta jalokiveä -niistä saa paljon rahaa, mut on tosi köyhää varstaa sen takii, et se tavara on yhdentekevä ja se on vaan ostettAVA -PAKOLLINEN.

mun mielestä on witun köyhää maksaa rahalla jostain asiasta ja julkisesti vielä. joku luulee, et oon snobi (jotas olenki...diiva).
onnex mulla on aika josksus aika vinhaakin muuttuva mieli kaikkkien onneksi.

vois poltta lahjakukkaa muttei sentään piipussa vaan sätkänä ja lähtee juokseen sit koirAN KANSSA JA KAHTOO ovatko naapuritytöt kanssa koiraa taluttamassa tai hevosilla.
kelattiin tossa eukon(taas) kanssa, et olis siistii mennä tukholmaan broidille jouluna käymään. mä tiedän yhden hyvän ja halvan bordelllin jos vois soitttaa niinku treenejä (yx biisi pahastin kesken)ja tukholmassa saa nempi rahaa keikalla ja tuntee olevansa homoikoni ja jutskaan kuinka kahden reiänpanossa tulee tuplaorgasmi joka triplaantuu ja on pian tosi moninkertainen. kaikki voittaa ja muutenkin hauskaa päivän jatkoa.

5 kommenttia

BarbieQueen

17.12.2008 08:33

padam ja tadaa.
http://www.youtube.com/watch?v=kFRuLFR91e4

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

17.12.2008 08:38

tää on ihQ
http://www.youtube.com/watch?v=faEEro38pEA

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PMK70

18.12.2008 14:28

Siitä joogasta :) Unohdin aivan sen että oppii hengittämään isolla kapasiteetilla, laitan korvan taa koska porukka repsahti täysin kun töissä kerroin "joogan" salaisuuksista :) Hyvää Joulua sullekin !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

19.12.2008 07:37

joo, jooga-on hyvä taito jonka voi antaa vaikka joululahjaksi säästäemn rahaakin. hyviä jouluja:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus