=ilmoitusluontoista asiaa=

  • ZOMQandBarbieQ

minä koukku jone en ota adhd-lääkkkeitä ja saa niitä itselleni ja vain minullle tai jos orkesteri tarvii. en harrasta pillerin pyöritystä ku on paljo muutakin zydeemii mitä täs elämässä kannatta pyörittää, kieputtaa , panna, júosta, uida, naida, rakettitieteillä mennä taikametsään tuonne ulos . minne jatat vie ja koittaa taaas rauhottuu. joo KESKIViiKKONA KLO 3 KÄMPILLÄ NBeelle....siinä muistukutus. tennistä en kyl pelaa tai lautaile ku mul on muutama kulkiluu sen oloinen et ne tarvis lepoo -onnex ei oo niitä pillereitä...eikä ne kyl nyt maistuiskaaan j´ksa sekoillla ku bändin kaa tällä eräää näin.pankkiToimintaa harrastan syyssymmmällä ja muutenki vasta ja sauna on tietty pitää harrastaa paljon ku niitä muitakin et on hengessä mukana tietää välillä mitä on tekemässä ja mitä ei. jos jotain haluaa, ni on jostain luovuttava että tämä mahdollsituisi, nän ja lukuisiin kysymyksiin,niin en todellakaan muista olleeni radiosssa tröissä eikä kiinnostakkaaan. akvaariossa on mukava olla ilman lisäakavaarioitakin sekottamassa hyvii juttuja.nonni vedän sauhut alan notkuun enkä tee yhtää mitää en mitää tänään, joo tää olis ideaali lähtökohta.......on vaikeee olla menemättä ulos kun on juonut kahvia ja valmistanut jup-savukkeen.....semmone sähkörööki olis kiva hankkia, mut pitäs samlla skarpata valuutta asioissa koetan unohtaa tän sähkötutin heti alkuunsa -ihme pakkomielteitä=pakkoliikkeitä. ilman niitä ei olis ihmine.
joo ihmisenä oleminen on ihan mukava teema tälle päivälle. hengittää oikein syvään vatsan kautta ja liikkkua pehmein liikein kuin kissa ja nauttia

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus