=im borning too cause i love u =

  • ZOMQandBarbieQ

tänään tekis mieli olla vielä superhessumpi, m ut ku kaikki nyt ei aina me munkaan mielen mukaan vaikka olis kuinka vahva tahto...silti sitä on alitajuisesti priorisoinut vähän järkevämmin zydeemit. Joo no ei vedetä sitten piriä eikä plaaa jos ketään ei soitatuta ja paneta ni ei sitten ei...joteskin vaan on semmonen levoton palo tehdä enempi kaikkea.
Mut kai näistä maailmanparannushommistakin on välillä otetatava silleen rennommin eikä pipo kireellä -eihän sillon hommista tuu mitää jos niitä ei tosiankaan tee mielellään,ja on muuteski väkinäistä. Voihan sitä ihminen kai oikeastikkin olla joskus väsynyt, mut se vituttaa tälleen keskellä kesää.

nojoo, ihan siistii täs oikeastaan on ku tietää trai aavistelee mitä on odotettavissa...siis ihan mitä vaan -tietty. Ja sen suurella rakkaudella otan vastaan ku se tuntuu niin hyvältä <3 järki kulta ei olekkaan kovin kallis kun puhutaan korkeimmista arvoista, yep. tai ihan ween sama:D
pää asia et osaa viihtyä ja pysyä onnellisena.....mä rakastan nykyään eneämpi kurjuutta kuin josklus aikoinanani ja saan kiksejä mahdollisimman ilm aisista asioista joita on tuol ulkona aika paljon -joo kaikenlaista ja sit joku sanoo "et on tylsää ja ei oo mitään tekemistä"
-mä oon hyvä aika usein keksiin ihmisille tekemisisä tai anna niille rooleja. siis ne on oikeastaan niinku töissä semmosesaa yhteisössä -elämä on ihmneellistä ha saa henkise yhteyden jajttelemaansa kamuun tuosta vaan onhan se siistiä ja artistina ihmeisiin oon jo tttunut, mutten tympiintynyt .-paits se yx feikkizeni jokla leikki sillä kellolla et tuli joku ina ku sitä katto joku täsmä luku 12.12 tai 16.16 ...voi helvetti et se tosiaan alko pänniin ku aikaahan ei oikeastaan olemassakaan kuin jonain lineaarisena mitatikkuna.

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

LegioonaTeatterissa Treella toimin lähinnä Teatterin kummituksena ja varmaan nykkin njoku legioonalainen voi lukee tätä, et terkut legioonaan !
ja asenetta siihen homaaan ettekä jätä hommia vaan sinne vaan tuotte ne ttaatusti himaan ja fokusoidutte treenaan ne ja riiitit ja replat pitää toimii ja olla lämpimänä ja vittu vwenyttelette enmpi! JOs tää homma on noin nvaiketa tos on vittu ovi ULOS !
JOo no onhan sitä tullut ohjattuakin ja erityiset terveiset ja halipusut heidlle, marille, timolle(seppälä)koskelan vipelle ja kaksosia unohtamatta ja teaterin diivaa eikkua ja niitä kaikia muita mongoja ompi ikäväö joo <3

nonni nyt sain yli tunnin säädön jälkeen tekeen itseleni päivän toisen joonaan tai silleen hauskasti sanoen jonteron.nonni

täs Zombie eli siis mÄ nykyään ja Qvistus
otettiin kuvia ...semmsii poikabändikuvia
Tätäkin on vaikee katsoo silmii -kuuluuy sihen sarjaan, joo

GIN Jennie
GIN Jennie

täs mä oon kyl tosi rambona, joo

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus