käsi näppää kännyyn ihme ryhmää

  • ZOMQandBarbieQ

mä oon soittanut kännyllä samaan aikaa kun kirjoittanut noita...oon sopinut jollekkin keikan...tai siis puhunut jollekkin jotain...ja silleen....parempi pitää kaikki varpaillaan -ne kelaa kumminkin , et mä smarttina ja coolina gubbena koitan vedättä niitä, et ne näyttäs korttinsa -näsinnweulasta soitettiin ja kysyttiin mitä asiaa. kysyin tietty, et mites 1 saatas sovittua alustavasti mahdollista valaistua mainistila siitä tein betonirunkosta.

ja mitä se kustantais esim. kuukaudelta. se sano soittavansa huomenna mut alustavasti 50 metriä tekstille kahteen näkyvään sivuun ja
kuva planetaarion katolle kahteen suuntaan 3500€
sanoin, et ne inkkarit teke sen 1200ekulla ja 1600 tipahti -joomistä vitusta teen jonkun joka olisa tom waitsin näkösen....ja sit garyglitter kloonio....

muut voi jopa saada AINIIN BONO JA SE VITUN OFFSPRRIONGS UNOHDETAAN-NI ITALIAANO SAA PALAT TAKASurssi ja ekukurssi troyissa -ON SE NOUSSUT TAAS JA TULE nousee -waitsin mnäkösen mä muuten kekkasin-se on parempi kuin se...tässä kusetusken märässä ei oo kellää hajuakaan, mut kaikki tärkeimmät osalliset menee vielä nykyäänkin vcipuun, mut nyt voi tuplata jenkien tyhmyydellä valuutalla joissa he lammasmaisesti luottavat sinisuilmäuisesti yhteen ruskeesilmäiseen artistiin joka päätti tehdä nousuu jo nyt:) voi ola et kaiki ei mee putkeen, mut..kyl tästä jää käteen----täs on kaikki himmattu silleen ettei ukaan tajuu mikä täs oikesti on pointti -saatte arvuutella.
..japsit niitä myvät kun se ei materiaa...ei voiees kusettaa-siisrehellistä kuinkusetus voi olla ja kaikki hyötyykin jotenkin pauits pari maksaa viuklut mut niillä onkin varraaa...eikä ne ees tajujuuu tulleensa huijatuks-rehellisyys maan perii:)

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

30.4.2007 21:20

perintövero poistuu !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus