Kateissa !

  • ZOMQandBarbieQ

Laitoin tuohon toiseen valkoseen screeniin joka toimii ilmotustauluna, ni lapun kadonneista tavaroista joita voi löytää lähiympäristöstä esim jos joku on pellolla tai jos sattuu leikkaa nurmee tai menossa paatilla järvelle... mua ei jkyl sressaa nää hukkuneet paits se rautakanki -se oli viimex PUOLIVUOTTA tuossa pellollla enne ku se löyty. ne ei aina pysy niin kauaa pystyssä ku tarvii:D

KATEISSA !

1 rautakanki -sitä on tullut haeuttua.
2. samsunginkännykamera semmonen lämpökamerazydeemihukku ja oli heti mentävä kauppaaan, et unohtuu et se oli arvokas...en ostanut toista moistsa jupopilelua vaan hyvän kameran sun muuta sälää siihen:)
mulla on edelleeen tuo orabssi luuri joka on ollut mul 5-7 vuotta...toimii perkeleen hyvin, vähän kulunut tuo muovi sen vois vaihtaa ja si se ei pysy kasassa aina hyvin, mut tarpeex kun säätää sen silleen.
3. pyöränbavaIMET NE ON AINA PERKELE HUKASSA JA NIITYÄ ON TULKLUT NIITÄ LUKKOJA OSTETTUA.HÖ. 4. Valtikka taui hiilihanko meitin uuteen nopestirakentaan huvimajan uuniin -tartivittaessaa voi käyttää saunana tms.
5. Hima-avaimet LÖYTY ja sillon mul on niitä jossain kateissa ne TOISET sil nä löyty tuosta missä niitten ei pitänyt olla..mmm...kuvasa hedi rellu ja prinsessa ja puolivaltakuntaa:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus