Kiihtyvä inflaatio

  • ZOMQandBarbieQ

Odotan mielenkiinnolla kuinka nopeesti tuleva hallitus nopeuttaa väistämätöntä laman tuloa. Suomen Kaksi pankkia on aika nopeasti tyhjennettävissä kun paniikki iskee. Inflaation kiihtynee entisestään,
ja saamme mietittävää , että oliko viljavarastoja yms. tyhjennettävä niin paljon, että viljaa ja viljautotteitakaan ei ole pian varaa kotimaassa kaikkien ostaa kasvavan inflaation seurauksena. Kotimainen omavaraisuus on aika pitkälle luomuntuotannon varassa. Pakettipellot tulisi ottaa käyttöön ja pystyä olemaan maatoloudessa omavaraisia -nyt kun ilmastokin on suotuisampi.

Suomi on tehnyt tyhmästi jättämättä hoitamatta järkeviä suhteita tulevaan laman voittajaan Venäjään .-siellä pian siperiasssakin voi kasvatta mitä vaan. Ja onhan maa maailman rikkain muutenkin luonnonvaroiltaan: -kultaa, öljyä, maakaasua, timannteja jne. -silti tyhmät jenkit suoltavat heille vielä rahaakin
Suomessa venäjän abiturentteja oli alle 40 kpl -tämä kertonee jotain Suomen kaukonäköisyydestä

Kiina on ja alkanut hoitamaan oman maansa sosiaalietuuksia, ja sieltä on länsimaitten huonompi riistää enää halpatuontivoimaa, ja uskon tämän kehityksen jatkuvan Intiaan ja niin pois päin. Länsimailta loppu riistettävät ja joudumme seisomaan tyhjänpäällä ihmetellen kuka niitä meidän luomia brändejä mielikuvistamme ostanee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus