=laitoin kylppäriiin lamppuja =

  • ZOMQandBarbieQ

kattelin pitkästä aikaa peiliin ja nauresekeleen ( tuo hampaaton mesta on paras siihen sopireteesti sikari.....aaah mä oon ihan merirosvonnäkönen -johny depp on mu rinnalla ku joku barbietyttö jota vois panna perseeseen.ku siel tosi söpön komee jätkä juttelemassa mulle ihan yhtäpehmeitä ku mäkin -en silti oo alkanut muuten ihasteleen itteeeni....ehkä se johtuu siitä tai siitä, mut ooon ihan varma. pelkkä ulkonäkö ei tietty oo mitään, mut kai sekin jotain heijjastaa omistajansa historiasta ettei tarvi selitellä niin paljoo ku yleeensä -hommat tapahtuu tai on tapahtumatta. Välimuotoo ei ooo -ei ooo ollukkkaan koskaan. miksi suotta pysähtelisin -kun matkallakin voin sen saman tehdä ja saada enempikin kun otan vaan mukaaani jos tekee mieli. tietty tehokkuus viiittaa maskulinisuuuten, joten ehkä en tai ees ooo osannut olla kenties koskaaan sujut homona tai femiiininä olessani kuin silleen vanhanaiaksesti. i´m old fashion man.

Joo, mun valkoiseen paitaan voisn laittaa kkuparinvärioset eiku ne saranevan hyvä kalvosinnapit. Ruotsinarmeijjan ranikkovartioston laskuvarjojäääkärien housut on hyvät nahkaremmeineen ja taskuihin mahtuu kaikkee paljon -se on tärkeetä -nyt ei tarvi raahat sitä homomaisesn söpööö kultakassia (kullanvärinen naistenlaukku joka oli siitä hyvä, et kaikki kaverit aluks ainakin häpes sitä -mut hyvin ne tottuuu tilANTEISIIN. nYT TUNNELMA TIETTY ON AINA ODOTTAVAMPOI KUIN EDELLENIN, KOSKA KAIKKI TIETTY ODOTTAVAT KOSKA SE ARTISTINARKKARI-RUNOILIJAHUORa heittää veivinsä tai muuta tyhmäää -tai onhan se aina läsnä kuolema my geniuous frien and my best frien his god. but those bad boy; he kiling me their love. they are ugly and gay. i hate him i mean it -shit , imean.

joo, emmä mikään homofobikko oo, mut mulla ei natsaaa olla ku homonnäköinen muttei toimiis sileen et antads ersettä. kai senkin voi viaksi laskea. Mä tiedän et monen sydän särkyy tästä tiedsa, mutta he heittävät toivonsa sen varaan et hourin sekopäisenä -ja eivät he niin väärässä lekkaaan -emmä niitäkään täysin petä -vaikka petänkin. mutta silti he tukkääävät siitä illuusiosta. kiitos homot ! kiitos kaikille transuille ja homoille sun muilllle puppeleille -emmä teitä tapa ellette tee väärin silleen muuten:D

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

27.2.2010 19:58

haluan atluttaaa nasia kaulapannassa tänään ja he savt kuopia lunta -mä tykkäään lumesta. se on kuin illuusiota ja kuin ne hampaat joita tuhannet ruudut näyttävät päivittäjän tasvojasi varratakeeen -se. se loukkaaa minua ja haluan taluttaa sinut kaua . kauas pouis metsäään ja laullaa jenny gennietä:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus