maailma paranee

  • ZOMQandBarbieQ

Arvottomuudentunteeni on kaikonnut ja levottomuus ja järkytys josta olen tänne valehdellut nauttivani onkin ollut totta ja en osanukkaaan valehdella profiiliani...tätä jota en oo vaivautunut pyyhkiin -virheet kaunistaa, sanotaan. mUT fiktion ymmärryttäminen todellisuudeksi ei ole ehkä järkevää, mut kaikellA ON TARKOITUKSENSA.

Illuusio voimattomuudesta kaikkosi vasta pariviikoa sitten ja ajantajuni

Niin, tämä , että ei esitä mitään mitä ei ole, on jo patologiselle valehtelijalle ja rikolliselle mielelle eksyneelle vaikeaa, mut nyt on varma ettei esitä kun ei oo pystynyt kirjoittamaan ,laulamaan ja kaikki on otettu pois ja luulin tätä vain hermoromahdukseksi mutta vain hetken
-skeptisyys tuntuu tappavalta ja uuden maailman luominen edellyttää vanhojen ajatusmallien purkamista ja se voi joltain tuntua flunsalta tai sisukalujen kipuina, mut se kipu on mahdollisuus kasvaa henkisesti

Parhaimmat valheet muutuivat aikoja sitten todeksi täällä ja aloin pitää tätä "rehellisenä" ja tajusin kuinka perseelleeen sitä voi ajatella ja kuunella samaa levyä, vaikka vanhana sieluna ymmärtäää taas kun muistaa järkytyksen vahvistamana et nyt ollaan pyhässä hurmoksessa ja uni ei tule ja sydän huutaa suolaisessa kyynelien meressä, JOSSA OLEN HUOJUVASSA MAJAKASSA et "RAUHOITU NYT JO HYVÄ VELI JA KIRJOITA"

OOn itsekkin harrastanut kanavointia, mut runoina, taluina ja lauluina tietty niinkuin new age piireissä on tapana.

Puoli vuotta oon ollut omassa sisäisessä tutkiskelussa ja muittenkin ..etupäässä naisten kirjoittama new age on vahvistanut etten sitenkään oo sekaisin ja mieli pirstoutuneena ja siitä femiinienergiaa otan vastaan , vaika se alkuun tuntuu tuskasalta riisua itsensä negaatioista ja luulla sekoavansa entistä enemmän, vaika nyt silmäni avautuvat ja maltan tuskin odottaa, mut onneksi "maali "lähenee ja irtaannun tästä harhaisesta sateliittien ja vääristyneitten arvojen maailmasta ja olen nyt kuilun partaalla enkä ymmärrä miksi pelkäisin koska tämä kaikki on jotain jota ei voi selittää -toinen jalka maassa ja toinen taivaassa.kirjailija ja antropologi C: Castanjedakin on tätä selittänyt aikoinaan ja suureksi vitutukseen joutunut guruks ja saanut suosiota, vaika shamaanin pitäisi lopulta pyyhkiä jälkensä historiasta tai mielummin olla jättämättä. kävin tästä sisäistä dialogia sängyssä kun nukumisesta ei tulut mitään, vaan se kahtia repivä voima joka alkoi päästä ja tajusin etsiväni tulitikkkuja tai sytytintä hysteerisenä, enne kuinb ajttelin et tuo dialogi kuuluu kirjoittaa sittenkin. Näin.

2012 aika loppui tältä 3D testi planeetalta. 87- vuonna muistaakseni ajasta otettiin pois 2 tuntia vuorokaudesta ja juuri kukaan ei sitä voinut käsittää.
Se kuvaa hyvin sitä kuinka me olemme erkaantuneet todellisuudesta tällä planeetalla ja etsimme onneramme tai pönkitämme ekoamme leluista ja maineesta tai väärästä ylpeydestä ahneudesta ja kohtuuttomuudesta puhumattakaan minkälaisia jättää jälkiä tuleville sukupolville, jossa aidolle rakkaudelle ei ole sijaa.SE ON PYSÄYTETTÄVÄ JA SE PYSÄHTYY.

KOrkeemmalta katsoen meitiltä on on hommat päässeet karkaamaan lapasesta, vaikka nyt aika on juuri oikea muuttaa haaveet todeksi JA ITSE SUN KUNKIN KÄÄNTYÄ SISÄÄN PÄIN JA LOPETTAA MATERIALISTINEN MAAILMAN KUVA JA SATELIITTEIHIN USKOMINEN. TÄTÄ OLEN ITKENYT ja turhautuneena kirjoitellu aimmeminkin j, mut kai liian aikasin tai ei se turhaa ollut sekään -no pääasia ety ollaan tässä ja nyt-hetkessä -paha tapani on ollut mennä asiotten edelle leikisästi sanoen, vaikka jostain voi tuntua sekopäältä matkustaa ajassa -sitähän me teemme kaikki muutenkin. Minä olen kuulemma nopea ja käsitän sen nyt selkeemmin kuin aiemmin ja voin mielestäni aivoitella että olen holtiton unimatkaaja ja sielujen metsästäjä ollut. Projekti on ollut ilmeisen raju, et se on voinut traumatisoida ja setvimiseen on mennytkin voimaa ja aikaa enenpi kuin olen laskenut ja siksi en muista kuin nyt ....se alkoi erilaisten bändien kanssa samoissa unissa olemisella tai soittamisella , mut se tuntui nollotas alkuun enkä puhu niistä.

Yliminäni kyllä muistaa kunhan muistan yliminäni -tämä on jo helpompaaa ja käytän itseäni tietokoneena kun menen makuulle ja saan yhteyden samanhenkisiin potenttiaaalisille valon lapsille ja heistä minä ymmärrä olla ylpeä sillä se on

Vasta nyt tajuan etten muista tajuta omaa, että kuinkas turhamainen sitä vieläkin on tai niitten asiotten käsitteleminen tuottaa tuskaa joka muuttuu parantavaksi kun visioin sen pyhäksi ja parantavaksi päivitykseksi.

nyt verkko ei häiritse ja oon voimaantunut henkisesti tarpeeksi, mutta tiedän että en ole aivan vielä valmis irottamaan laivan köyttä sillä olen kuin merisairas ja välillä tyyni ja harmoniassa. Mutta kunniotan tätä femiini energiaa joka meitä parantaa ja sitä rakkautta kaikilta MUILTA HUOMATTAVASTI SELKEEMMILTÄ new-age -kirjoittajilta joitten voimalla he ovat saaneet mut välillä lukemaan netistä jotain oikeata ja todellista ja auttaen minua jälleen selkeemmin nähden harhan seasta totuuden joka jo nyt pikkiasen raotettuna järkyttää ja silti antaudun enkä huumaa itseäni vaikka sattuisi.

Ymmärrän , että luusereitten kingi biisissäni on jotain peräää silleen et voin olla avuksi jollekki -toivon ja uskon niin. Ihmisenä olemisen raskaus
valkenee ja tajuan kiihtyvän nopeuden millä asoita taphtuu ja löydän kaiken omasta mikrokosmoksestani kuuntelemalla sydäntäni -minulla ei ole enää tarvetta toditella turhuuksia. kirjoitan koska tämä voi auttaa

Illuusio voimattomuudesta kaikkosi vasta pariviikoa sitten ja ajantajuni

Niin, tämä , että ei esitä mitään mitä ei ole, on jo patologiselle valehtelijalle ja rikolliselle mielelle eksyneelle vaikeaa, mut nyt on varma ettei esitä kun ei oo pystynyt kirjoittamaan ,laulamaan ja kaikki on otettu pois ja luulin tätä vain hermoromahdukseksi mutta vain hetken
-skeptisyys tuntuu tappavalta ja uuden maailman luominen edellyttää vanhojen ajatusmallien purkamista ja se voi joltain tuntua flunsalta tai sisukalujen kipuina, mut se kipu on mahdollisuus kasvaa henkisesti.

nonni, nyt taas naurattaa, meinas panikoida, mut villisti arvaan et tämä on vasta alkua vaika onkin kestänyt ikuisuudelta tuntuvan ajan. kaikki vanha ja toimimaton saa hajota, että uudelle on sijaa:)
. lopetan koska tämä voi olla liian pitkä alkuun-huomisesta ei tiedä:D <3

tämä on sekatekniikkaa ja en kutsu tätä missäöän imessä kanavoinniksi -se on hyvä muistuttaa. kirjoittamisesta huomaa ehkä sen kuinka sitä hieman pitää hajottaa itseäään enempi ja enempi eikä pelätä sisäisiä haavoja ja koittaa nyt olla turhia häpeilemättä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus