=maaninen taikuri=

  • ZOMQandBarbieQ

Uskon jääkauden alun tulevan 100-vuoden kuluessa ja ilmasto on oikeillla mittalaileitteilla (nasan sun muut jolla on oikeita mitareita eikä simulaatioita päätä sekottamassa) Ilmastohan on pn hieman kylmennyt näitten ihan oikeilla mittalaitteilla mitannu ympäri maapalloa keksilämpötilloja jne.. Aika kalsaa oli kesällä ja myös tämä syksy onalle keskiarvon.

Tietokonesimulaatioilla tehdyt mallit sun muut eivät ole ottaneet ihan kaikkia muuttuvia tekijöitä huomioon....ja muutenkin hommmalla ei pitäis rahastaa enää, mutta näihin malinnuksiin ja kaikkeen tähän globaaliin politikointiin yms. kylvetään rahaa. Ei se mitään, mut kun ihmisiä ahdistaa tulevaisuus joka on yksi helvetin teoria muitten joukossa. Minkä takia näin on asian laita? Täs tapahtuu suurta kusetusta ja vitukseen. Tässä hupomio kiinnittyy ihmisillä aika selkeestyi harhautukseen ja niistä ei tarvi murehtia - -mä luotan naivina ihmisenä vaistooni....ihmisellä on muka vaan 6 aistia -sekin on ihan tyhmäää tietoo:)

Suurert massat tai paremminkin yleisö odottaa ilmaston lämpenemistä ja lähenevää maailmanloppua
-mä en oo edellenkään sitä koskaan odotellut. Mutta ihminenhän ei osaa ennustaa säätiloja edellenenkään. Helvetin ylimalkaisesti otettuja ovat nämä muuttuvat tekijät joila ilmastonlämpenemistieteiljät teoretisoivat ja saavat aikaan hysteriaa. Pilvet lähettävät liiat lämmöt avaruuteen on kuulemmas yksi tekijä monista tekijöistä joilla lämpenemisteoria ollaan kumottu -maapallon lämpenenisteoria saa ihmiset ween ahdistuneeksi -oon huomannut.
.

Jokun helvetin putkiaivo työstänyt simulaatiota ymmärtämättä tai tiedostaen asian ja lietsoen näin hysteriaa peittääkseen jotain todella olleellista asiaa jota ei tule hyyterisessä joukossa ajatelleeksi ja suurta yleisöä enemmän kuin harhautettu -mut sinähän nyt ei oo mitään uutta.

. Televisiossa on aika todellinen ohjelma....mmmm Simpsonit ja lätkä. Television ja netin liialinen käyttö
on suurimpia ongelmia välinpitämättömyyteeen ja ihan kaikkeeen mikä perheet hajottaa , ihmisiä lihottaa ja saa ihmiset ahdistuneeksi tai raivon partaalle -ja ambomaat sun muuty perässä hiihtäjät haluaa kaikkee mitä isojen sirkus esittää myönteisemmässä valossa kasvavalle yleisölle. Televisio sekä netti pesee aivoja ja voin vain kuvitella kuinka paljon näistä toitouslaitteista asioita mallinnetaan ja sovelletaan jatkuvasti käytäntöön. tieto ja mielikuvitus on parasta valuuttaa edelleen.

Propakandaa, Lääketeollisuutta, Mielenterveysongelmia, net-addiktiota ja kasvoton tuntematon multimedia vaikuttaa kuten kulutuskäyttäytyminen -mä en käy yleensä ollenkaan kaupassa kuin ihan jos ei muuten pärjää eli sytkän ostin viime kuussa ja kitarankieliä, mut ruokakaupassa alkaa jo hihat palamaan. Ostan ruoat mielummin luomuna tiloilta ,toreilta jne. Mä en oo mikään pulmunen, mut haluun puhdasta ruokaa ja juomaa. Nin ja puutenki putsii. mul on rajattomasti aikaa ja kaiken voin ottaa uudelleen ja koittaa jos se toimis vielä hitaamin.

Ihmiset on tulleet lihaviksi ja muuten kaikki on american vaikka niitä ei haluttas matkia, mut se sohva imee ja pitää otteessaan ja päästää jääkaapille muttei oo aikaa käydä mummolassa tai yleensä missään sukulaisisa ellei oo joku tärkee pakollinen" juhla.
Kukaan ei tuu kyselemään, et onkos läksyt terhty jne. tekemättömät teot kävelevät vastaan monin erilaisin kasvoin -ne voivat käyttäytyä arvaamattomasti -se elämässä mul ainaskin on hienoo, että kaikki voi olla mahdollista ja kaikki uusi huumaa aina parhaiten ja voimakkaammin ja ne hetket jolloin tunnen eläväni joka solullani hetkessä luo onnetunteita.

Jokkut ei halua olla onnellisia vaan tyytyvät elämään häpeässä turhaantuneena ja voimattomana asioille joita ei ehkä ole aidosti oikeassa reealielämässä korostamassa sitä oikeata todellista todempaa totuutta kuinka ihmisiä puhutetaan. Ja mitä ärsyttävämpää, niin se jää kalloon helpommin.

Metsässä on mukamas myrkyllisiä sieniä. Söin niitä viiko sitten ja koin yhteyden luontoon voimakkaampana kuin koskaan. Matkustin ajassa ja tapasin itseni 8-vuotiaana. nyt tiedän miksi jäin myöhästyneenä aina katsomaan junia enkä ollut koulussa. Junan jarrujen ääni. Sovin itseni kanssa erään salaisen asian ja pidän lupaukseni.

Epäilen aina ja melko usein motiivejani minkä takia haluan tehdä jotain. ja kysyn itseltäni MIKSIi? Olen monasti yllättänyt itseni valehtelmasta itselleni ja se aina vituttaa, mut jokkut kelaa kuin oikeassa olonsa putkea tms.

5-vuotiailla on vielä mielikuvitusta joka sittern koulussa kadotetaan -en arvosta kouluja juuri paskaakaan. Ihmisen pitäisi itse luoda metodeja ja haluta saada keinot haalia työkaluja muodostaakseen oma ajattelutapansa.
kokea ja tehdä asioita ja kontrolloida itseään kehityäkseen ihmisenä
paremmaksi tai kestämään ja sietämään elämää. Ihminen käyttää keskimäärin jotain 20 prosenttia aivokapasiteetistaan. Mä koitan säätää itteeni silleen et sasin lisää tilaa ja aikaa olla tarpeeksi hidas tajutakseni mitä tapahtuu. Kiireessä tärkein yleensä unohtuu,
sanotaan.

Koppaan skeban kätöseen ja soittelen jotain:D

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

7.10.2008 00:03

jumaklauta sä oot smanlaine väärinymmärtäjä kun mun yx kaceri joka ottaa kehukkutkin vittuiluna -emmä sua väkisin yritä miellyttää. mähän sabnoin et oot ok vaikken sua tunne kuin tyhmien juttujes perusteella -"tyhmät jutut on kaikkeinparhaimpia, sanotaan:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus