=managerointi =

  • ZOMQandBarbieQ

oon tehnyt ku heikkopäinen musaaa kun sitä tulee ja mionta levyllistä ja ei olla päästy studiooonkaan , niin manageri tulee ja ilman mun lupaa myym mut 50 eurolla jollekkin pikku keikalla soittaasn sähköviulua jota en oo voielä ees ostanut. mut manageri vissiin ostaa sen keikkapalkkiox niin se on ok. 300 ekua on jo semmonen raha et oon stagella puolesta 45 minututtin nyt ku meiän musaa ei olla siis bändin vielä ääniteety enkä oo kerinnyt vielä studioon. Managerit ei sais juovuksisssa hoidella keikka zydeemeitä tai ne löytää pian itten sä rosiksesta tai vedän turpaan ja muuta kivaa ,. Ja kaveruudella ei oo bändiasioissa merkitystä vaaan haittaa ja rellu.

innokas manageri myy mua viidelläkympillä' kä'nnissä, niin se löytää pian ittensä maasta keräämästä hampaitaan jne.

magerin tehtäviin kuuluu myydä bändiä voitolla tai artistia ei tappiollla.
sen pitää laskee et jos tuleeee bändille neljä tonnia rahaaa siitä menee 500 euron verran pistoihin kuten kamojen vakuutukset, soittotilojen vuokrat ja artistin vuokrat ja liikumiset.

Kännissä mun tai bändin asioita ei hoideta enkä mä maksa managerin dikailuja ja toilailuja. ku ei rah pysy kädessä ja sekoilee enämpi ku itse artisti. ei oo hyvä homma. mä tarvbin vituxeen flätää et liikun m ihinkään enkä' anna kellekkään fyrkkaa -se on managerin homma hoitaa mule paaluu et mä saaan ola sekaisin eikä ttoisin päin tai sitten ollaanskarppina mikä onkin kaikkein järkevintä .mua ei kiiinnosta pulstareitten kanssa tehdä mitään ja alkoholi on ihan perseestä ja takahuoneessa on oltava vitun hyvää piriä rtai kokaaa jokka manageri on hoitanut ei artisti.

15 prosenttia on managerin normi palkkio, m ut jos se myy mut muutamalla kympillä se saa turpaansa. ja pitää mua pellenä. tai on itse ihan mikkihiiri. vittu. oon tttunut saamaan enämpi rahaa. mul mene tänäänkin monta tonnia ku ostan soittokaupasta pa-kamoja ja manageri on luvannu valoshouta, niin sen pitää antaa mulle hilloo tai hoittaaa valoo, mut ku myydään ilman mun klupaaja pitäs äänitelllä studiosssa eikä olla stagela , managewri vahiongoittaa mua enämpi ku on hyödyx. mä en soita PIKKUMESTOISSA....ellei mul satu oleen varaa ja nyt mull on raha hanat kiinni EN maksa manageroinnista -sehän on kusetusta ja rtyperää 25 prosenttia saa pyytää joltain muulta muttei m ulta ellei keikka palkkio oo siitten semmoen et siitä tulee aluks muutama satanen per kärsä tällleeen alkuun musaaa on julkaistu. sitä enne en tee mitään vitun keikkoja joihin uppoo rahaa eikä tuu. näin se vaan on et noita managereita riittää ja voi olla et mä en tarvi täs vaiheesssa vielä ekaaakaaan mangeria vetään mut konkurssiartistille pitää managerin antaa rahaa eikä toisin päin. manageri maksaa viulut eikä toisin päin tai haastaan rosikseen. vittu me tehdään eka studiossa rellun kaa musaa ja sovitellaaan bändiä -ja mun soolokeikat ei tuu kysymykseenkään tai ne maksaa. se et mä oon pelkästään lavalla maksaa 120 euroo ja jos mä soitan ja esiinnyn siihen tulkee rutkasti enämpi rahaa ja mä en soita ihan kaikissa pikkumestoissa. managerin pitäs katsoo, et mul on rahaa. kukaaan manageri ei oo ottanut multa 25 prosenttia.

JA MUA EI NYT MYYDÄ , VAAN BÄNDIÄ SITTENM KU SE ON TEHNYT JOTAIN JÄRKEVÄ'ÄÄ STUDIOSSAA. MÄ EN ALA MAKSAAN RAHAA ET PÄÄSIOSIN KEIKALLE -KYL MUN PITÄÄ SAADA RUTKASTI RAHAA NIINKU OON SAANUKKIN. EMMÄ ALA LEIKKIIN MILLÄ PIKKUNAPPULOILLA.

diileritkin tienasa enämpi. mä en maksa mirtään, vaan mulle maksertaaan ja vituseen se on managerin tehtävä. 50 keikoista mä en muuta ku naura tai haasta riosikseen. mulla mene hermo ja vedän turpaann. vittu et vois tappaa jonkun

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus