mätä terveyden huolto=

  • ZOMQandBarbieQ

joo, jos ei käytä facebookia on todella kuollut.....mmmmniinku toi wiklundin jouni muuten kummiytelee tossa -mukava heppu mut on vaihtanu galaksia. aaamen. vois kuivtella et se eläää täällä ihan omaa elämäänsä...kai muut on hengissä??:D
mäkin alan näyttään ihmisetä ja kävin suihkussa ja n vaslmiina lähtemään -jonnekkin ihan arvalla ettei tylsisty. yks kaveri haukottelisilleen et siltä niksahti leukaperät ja sil jäi suu auki. se oli n iin kamalan näkötä kattovaat oli ihan pakko nauraa.mut sitten otin sen pää käsieni väliin ja nostin sitä niinkmu päästyä ja kuulu rusahdus ja pelästyin tapoinko sen, mut se pysty puhuun ja lähetin sen tayksiin kun en virtallisesti oo lääkäri mikä on kyl vääryys, sil sen verta aljon tunnen lekureita tähän ikään , et kyl ne respetin osaa kirjoittaa ja pitää etukäteen netistä katsoa mitä lääkettä tulen tartvimaaan. on oikeestaan helvetin tyuhmä syödä pillereitä joitten ainesosia ja vaikutuksia tiedä. mun usko lääketieteeseen on semmonen et jos on jotai n vakavampaa, meen aftrikkaan hoidattamaan modun luona -sen isukki on heimopäällikkö jne. niin senegalissakin on heimoja jokka pystyy imee semmosella ruokopillillä selkäytimestä kaikki paskat pois -täällä samalle kaverille tehtiin diagnoosi jostain pitkälle levinneestä syövästä ja kaverilla oli pesäkkeitä joka paikassa. no nyt ukko on ainakin täysin terve. Eikä se maksanut mitään. se sai vielä jotain vihreetä troppia juotavaksi parinkuukauden ajaksi.

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pavimo sfsf

30.5.2023 19:22

Capital One can help you find the right credit cards; checking or savings accounts; auto loans; and other banking services for you or your business.
https://amyinsite.com/capital-one-card-login/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus