=meinas kilahtaa kunnolla=

  • ZOMQandBarbieQ

nyt alkaa tasaantuu ja rauhottuuu-luulin et sekoon oikeesti kun yritin pitää liian kireetä linjaa. lunkimpi on nyt parempi. mitähän sitä ei oo tänään ottanut ?....nyt ei oo ihan läähpuuh, vaan ihan tikkana kunnes pitäs pia rauhottua -otin semmosta troppia jos meinaa unia nähdä -olishan joku hyvä uni paikallaan jossain vaiheessa. piti mennä jonnekkin , mut en oo vieläkään keksinyt missä se mu keikka on.

joo meinas paniikki iskee ku mä kelasin et mä joudun keikalle -yleensä ne tajuaa paljon ennnen keikkaa, mut nyt oli pihallla ku lumilyhty.
tänään kelasin pitkästä aikaa, et tä'lllee voi lähtee vaikka henki ja ihan mihin vaan -en onneksi jäänyt skitsoileen, vaan aloin säätää telkkaria joka on yx aivottomimmmista jutuista mitä kamapäässä kandee tehdä.

joo, kyl luojalle saa olla kiitollinen, et se pikkupaheista ihan heti polta kun pikkusen -esikartanossa tunti päivässä -siinä palaa...kyl siihenkin helposti tottuu. irtaantuu ruumiiistaan ja katselee jalkapalloa, kävelee ulos etsimään mehua tai kylmä srite olis huippu!
yep, nyt mä tajuun taas nauttia. onnex naiset on keksitty ja pari on soitellut, muuten mä tunne niitä yhtään, mut ihan sama. vois tehdä jonkun kävelyretken tai pyöräilyretken.

täytyy soittaa ollilllle se tykkäää antaa fyrkkaa,
mut se onkin ihan mensestyskirjailia, mut se ei tiedä sitä vielä. Se alkaa kulkeen oikeitten ihmisten kanssa, koksa se on shoubeessä törkeetä todfella törkeetä. välillä ei osaa sanoo valehteleeko vai nei -onkohan munkaan luoma shoubisnes , niin mukava kailille...kyllähän tottakai on, onnex teen asiat perusteellisesti, sillä niin niistä voi tulla jotain, muu hutilointia.
kyllä taiteilijan pitää olla kurinalainen, mut se kokske erilaisempia asioita kuin voi kuvitellakkaan. jeesusteippi, 60 sentillä veitsen tai semmosen siistin linkkarin joka pysyy hyvin tasapainossa ja sillä voi tehdä mitä vaan -ja se on tärkee kun jaotellaaan rahaa palaoiksi. ja muuta säätöö mut silleen sopivasti -ei saa olla rikollinen, vaan pelkästään oltava kunnon kansalainen joka on aina walmis.
supermyynnistä teippejä -erivärisiä ja sitten taas näitä vappuklamoja omn aika .......minikirpparilta ostan paljon leuluautonsinistä sälää -releitä sun muuta. täytyy ottaaa roudari mukaan kantaan mun kaa mustia säkkejä-tykkään ostaa rontissa...aini se oli maanatai jo. ja nyt

onj iha yes,...tässä kävi pieni epäilys ja uskonpuute koitteli, mutten missään pahemmassa kiirastulessa oo tänään saunonut, niin huvuittais pelata tennistä yöllä -soittaa heve ja pari tyttööö et saa sekanelinpelin -se vois olla hauskaa ku kaikki on ihan tutkalla muuternkin -on liikenteessä. rappion edustaminen tykseen on joskus hankalaa, mut minkäs teet -oma valinta ja toive -kiinalaiset sanoo, et pitää varoo mitä toivoo.

tähän kun valeheteln ja heittelen omiani, ne kitjoittamani toteutuu, se oli aluksi pelottavaa, mut se on ihan hyvä vaan. ihmiset pelkää et ne sekoo tunteisiinsa ja siinä mä oon hyvä luonneoivatohtori -seminaareista saa fyrkkaaa, six ajattelenkin , et jos nyt si yksi kirja. Mut sen on myytävä 300.000 puolessa vuodessa -muuten mä voin ottaa raskaasti.

liikkeitten puhtaus vois olla yx teema täs prokiksessa ja pitää olla mukana auto ja käsine kameransa kaa -mä heitän sille 20 rahaa, vaikkei yhtään huvita, mut mä oon velkaa ja se pikkasen vituttaa mua periaatteessa ...ja tietty vielä aksulle jonka kaa raha asiat kertaantuvuat äkyttlömiksi summiksi. kaks hitleriä oikeen koittaa päästä yhteisymmärrykseen, mut päässsä kulkevat biiisit ja kuva, ne on ja se on pääasia. se tykkää kans tehdä asiat perusteellisesti
-täydellisyydentavoittelu on tärkeetä ..mmm puhtaat liikkeet. asioitten riisuminen sosiaaliseswta naamiosta. Hän luki kirjaa, hän oli kirjoittanut sen itse kännipäissään pariisinhostaaleissa ja vetänyt subutexxejä ja kokaa....häntyä tympi koka ja ja hän otti ja heittin koko pussin roskikseen. ihan paskaa jenkkipaskaa. piri on kunnontavaraa jo eukko tarvii kyytiä.

upeeta...siis. täällä on ihan siistii ja jokkut ihmiset höpisevät jotain nauraen nurmikolla olevalla rottinkikalustolla -valkoinen tietty.
nyt jonkun poitäs sumuttaa kasvit. täällä on vaikka mitä tekemistä jos haluu parempaa elämää. tietty voi pelata pleikkarin lätkää ja vooittaa poika taas kotiin se kekskushyökkämme ykkäsketjussa on ihan mun näköinen. maaleja tuleeekin tehtyä -oikeestaan tylsää tää jääkiekkoilijan ura maali, maali, maaali ja vielä monta maaalia ..josksu tulee meillekin omiin. ...aika harvoin, mut pitää välillä arpoo ettei oo liian itsestään selvä kuin jumala. arpa on heitetty! tuplaan ihan huvikseni:)

8 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

31.5.2009 09:37

Mun loistava tulevaisuus tähtäs mua päähän,
mut mä tein jotain joka teki musta erimiehen ja mä tiesin, et
tää tie on kuljettava. Uuusien kaupunkien riikinkukot vain ärsyttävät. Se pitää kestää, olla ainavalmiina kaikkeen
mahdolliseen ja mahdottomaan sillä tää kaupunki on vain kulissi ja ne pärjää joka tietää miten niitä naruja vedetään.
Vedätetään ja ollaan täynnä liikaa, on niin hauskaa, et mun hihat palaa, palaa kukka, vetää cräckkiä, piriä ja niitä värikkäitä essoja. Pikkasen heikottaaa se kun ei meinaa jaksaa mut kai mä vietin suruaikaa kun kaveri kultasuoneen kerrasta iski. Tokan kerran se tähtäs mut liian läheltä ja sain läpättyä kolkattua ja sain taas poistua.
Mä phutan aseita ja lasken sakuja yhteisön joka muistuttaa armeijjaltaq, mut mei ei sodita ku tosi nopeeta.
Mä jaan käskyjä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus