=nagual city=

  • ZOMQandBarbieQ

Piti mennä katsomaan kaveria cityyn, mut huomasin olevani kiviGalleriassa ostelemassa erilaisia kiviä ja koruja ja kelasin, et perkele ankkurointi/maadotus/turvaverkko unohtui -mähän oon ihan liian sähköinen järkevyyteen ja sydän on myös keksitty . Nyt rauhoittaa kun on kävellyt koiran kanssa metsässä ja soitellut kitaraa. Pitää shamaaninkin tajuta, et voi toimia ja silti aiheuttaa muille haittaa kun oikein alkaa vauhdikkaasti hämentämään entisestään soppaa ja tietty kannattaa tuntea itsensä ja kuka on ---- kyllähän sitä pikku hiljaa oppii taas ymmärtämään enempi ettei tarvi kierrellä vielä isompia ympyröitä tietämättä miksi.
-AJOITUS on hyvä teema ja ostinkin reissulla almanakan jota en oo aikoihin käyttänyt -ihan muistutukseksi, ettei ala kompuroimaan enempiä kengännauhoihinsa...jositteluistahan mul on se viulu -"jos olis viulu ja osais soittaa"- lauseen liian monta kertaa kuulleena ostin joskus semmosen.

ajatusta nopeampi ei oo aina hyvä juttu, joo:D

Kirjoitettaessa soi tulikäärme

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus