narkkeille vinkkejä

  • ZOMQandBarbieQ

aineista eroon pääseminen on helppoa kun sen tilalle löytää jotain joka kolhtaa enämpio ja se voi olla ihan mitä vaan eikä syötävää tai juotaVAA. iTSELLEEN VALEHTELUSTA ON VAIKEAMPI LUOPUA KUIN UHRIN ROOLISTA JA OTTAA VALTA TAKAISIN ITSELLLEEN.

joo ei kamsta löydy eses itsetuntoa vaan se katoaa ja ootkin ykseydessä mut viihteelisessä joka ei oo oikeeta vaik onkin -niinku rakkauden korvike

KYL MÄ JOSKUS PIRUUTTANI VEDÄN JOTAIN ROINAA -IHAN KOKEELLISESTI JA YKSI KALJAKIN SAA MUT 3 PRTOMILLE HUMALAAN JA PIRISTEET HUHUHUH....kun on joskus soitteleen piristeitä unohtui teatterinmeditaatio-opit sunt muut voimajoogat joilla pysyä trapetsilla.

No tälleen viiskymppisenä shamaanina osaa olla ylpeä iästään eikä häpeä sitäeikä loukkaanu ja oo muutenkaan turhamainen. mua ei haittaa viaikka mun seläntakana naurettiais tms. se kuuluu asiaan.

Niin jos on kaman kans ongelmia kandee hankkia rakempia ongelmia , niin ei oo aikaa eikä varaa kamaaan -sehän matearilistista paskaa silti ja pahaaa unta -pitää panostaa pilvilinnoihin eli tulevaisuuten. itse rakentelen merenalaisia kaupunkeja rinakaismaailmmoisa eka kkeellisesti. lapsenmielisyys on kultaa.sillon uskoo kaikeen hyvään ku on mielikuvitus ja se pilke ja tunteet joka on unohtunut kun ei ole kerinnyt ajttelmaan kun ei tiedosta kusetusta ja usko ja elä sen mukaisesti ja ei ymmärrä et skeptisyys tappaa luovuuden.

narkit , huorat sun muut on tän päivän jeesuksia ja enkeleitä ja kannattaa miettiä et voisnko mä kohdella paremmin tuota nasita tai kulemaa trai mikä pelko ja häpeä sattuu riivaaamaan. ootte oikeessa kummiskin ei se narkkaaminen oo sen hedoinistisempaa kuin päteä jollain muulla tärkeydellään jos ei ymmärrä et on sama omena. niinku new york -sulatusuuni ja aika rankka sellanen -ei kiinosta aseet, ei pelota poliisit vaan ne on ok ja illuminaati vetää loppuvirsiään. hallelujaa ja vielä lujempaa <3 mä haluun liahtaa enämpi aina vaan -tää on hauskaa <3

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus