=nuorison ääni=

  • ZOMQandBarbieQ

alkaa oikeestaan huvittamaan mun kaverit ja niiten kaverien kaverit jokka tekee musta mannekiinia niitten levynkanteen yms. jokkut luulee et soitan monissa
jossain ihme bändeissä joita en edes ikinä muista nimeltä
vaikka ne onkin kavereitten bändejä -mä en oikeen seuraa musiikkilehtiä ja musaa silleen. Kuljen omia polkujani ja hyvä niin.


Ottaa
välillä päähän ja joskus taas huvittaa turha jalustalle nostaminen. Mä haluun jotain syvällisempää ja vaikuttaa
asioihin aidosti -vaikka tekemällä propakandaa -sitä eivät kaikki ymmärrä....se on oikeestaan sotaa ja saa paljon paskaa niskaansa, mut se myös velvoittaa ja siitä mä tykkään. Vastuun kantaminen ja omien virheitten tunnustaminen on tärkeetä.
Mä epäilen jatkuvasti motiivejani ja itseäni , ja kysyn jatkuvasti itseltäni miksi teen sitä mitä teen. Nöyryys ei aina ole helppoa paskan sataessa niskaan -siitä ei vaan kannata välittää edellenkään, kunhan itse tietää mitä elämällään haluaa.

Sain tänään taideapurahaa ja tajuan et tulevaisuus on aina edessäpäin monine mahdollisuuksineen -välillä sitä vaan tuntee itsensä turhautuneeksi kun kaikki mitä sanon tulkitaan erilailla kuin olen tarkoittanut -mä sijoitan nuorisoon ja haluun vaikuttaa niitten parissa tai niitten kautta en välttämättä artistina vaan ehkä tuottajan/ohjaajan ominaisuudessa enempikin. Joskus vaan pitää katsoo peiliin ja tehdä itselleen selväksi mitä loppuelämällään tekee. Olen onnellinen siitä että mulla on selkee päämäärä -jota tässä en
ala puimaan -siitä tulisi romaani:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
http://groups.msn.com/zombiegallery

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus