=original jup =

  • ZOMQandBarbieQ

puluakvaariottön k´luota heräsin.
tääl oli eilen pippalot ihmisten kans.
meil on ja oli ikävä pelata tennistä. koko kesä mennyt ilman tennistä, mut nyt ei oo niin tunkua kentille.

kaikki lähti täältä jo -annakin....en jää tänne . sen kavereita voi tulla ja mulla voi mennöä pasmat sekasin niiten kaa ja asiat menvätkin vituix ja anna ei siitä tykkää. tonera tytsi jota mä tottelen.

aina kun on iiikenteessä luurit kuumottavat enempi kuin on paikallaaan -ihmiset vaistoo mut ja niitä voi hieman manipuloida tai muuten houkutella. tunnen itseni namusedäksi.
sil on kan s kämpässä punaista paljon¨.
´mul on kuparikausi ´-ei johdu ruskasta, vaan öljy´mainoksesta.´
ihmiset on tilannut multa tupakkaa -vaalean sininen JUP-Tupakka aski ei silti mullakaan takusssa mukana. eilen oon tupakoinut pitkästä aikaa kunnolla, juonut jopa viiiniä ja nednään jotain joka tuntuu taivaallliselta tälleen amatöörimäisesti käytettynä.

tesoma on laaaja aluie ja täällä on hyviä sienenpoimintamestoja. ihan tuossa pihallla parkkiksen kyljessä on jokusen aarin kokoinen "metsä"
jonka ajattekin kollata.
ulla on koira yksin kotona ja koitan keksiä itselleni jonkun sopivan kuskin ajaan mua amazoniaan koiraa "valmentamaaan"....mä tunnen tiettyä ylpeyttä siiitä, et ooon hoitanut puutarhaaani. ni ja< anna toimii mulla muusan hyvin. ja täällänäkeee selkeitä unia, et ne on osa todellisuutta.
olikin ikävä....joitain ihmisiä ilman ei oo niin täydellistä.
jup tupakkaa teen tänäään askin kysynnän vuoksi, MUT QVISTUSTA MÄ TARVIN ASKIN KOKOAMISEEN.

MASSA TUOTANTO ON PERSEESTGÄ JA INDIVIDUALISUUDEN HUNTU TYMPII,
SILLÄ ON YHTEISÖLLISEDMPÄÄ.

MUL ON IHAN UUS BÄNDIKIN KARVAN KANSSA JOKA MUN PITÄÄKIN YRITTÄÄ SAADA MUKAAN AMAZONIAAAN -OLIS DUUNIA. '

e JA a KIELET PITÄÄ MUISTAA OSTAA ANAAN SKEBAAN!!!!

aNALLEKIN MUL ON TÖITÄ. se osaa ommella kaikkee siistii,
ja mulla on muutama isompi logo sun muuta suuniteltuna ja tietty vaatteita. onnex joillakin ihmisillä on sellaista taitoo jota mul ei oo.
Ja oon ylpeee kun mulla on kaikki napit ja vetskarit TIPTOP.

TIPTOPille. enini soitti ja olis kyytinyt mua....se ilmeisesti lukee kai tätä:D sen jehova tuntuu tänään ihn kivalta, mut uskonnot on silti kaiken pahan alku. Hannu-eno on silti fiksu ja järkkymätön sälli. joten sille en sano ei usedinkaan. nonni. karfva soitttaa juuri nyt ja päivä alkaa tästä taasjataas.forever.ikuisuus on joltisen pitkä ja tuntuu taivaaalta. rakastan paljon kaikkee...silti laatu ja järki ovat tärkeitä loppupeleissä, sanoi hannu...tykkääään olla erimieltä, joten hyvä etten sitä kiusaa ja soittele kuskaileen mua paikasta toiseen niinq eilen. se on hyvä ihminen.

tänään oon kotona femmaan enintään.väsään jupin ja juon teetä...mmmmmmnam

en tykkäää kunsiitä et röökin takia historiaa vääristetään esmes james deanilta retusoidaan rööki suuusta! ihaN PERSEESTÄ. SEN TAKII JOKKUT TOIMITTAJA ON ÄRSYTTÄVIÄ KU PYYTÄÄÄ ERTTEN RÖÖKAIS JA NÄYTÄ HUONOA
ESINERKKIÄ. MUN TUPAKJANPOLTTONI ON AINAKIN TERVEELLISELLÄ POHJALLLA, MUT HISTORIA VÄÄRISTELY ¨RÖÖÖKIN TAKIA SAA MUT SOTAJALALLE. karva korjas sen ku sillä joutu porissa sekä hämeenlinnassa hiskiin ihmisiä päähän ku ne tuli iholle liikaa. nyt se on saanut uuden kaikuvamman kopan ja se alulaa hoosiannnaatá kun siihen koskedekin...se on herkkä kitara ja koitan olla särkemättä sitä jatkossa ettei se loukkaaannu. se nimi on barbi tietty.

sapluuna näitä varten. PIHALLA ON AMAZONIASSA on ´maaaluaspäivä pitää väsätä uusix karvcan kaaa ja ottaaa se jo maalattu vakoinen akustinewnmessiin.
herätänkin sen ja meen pispalaan.

2 kommenttia

BarbieQueen

2.10.2009 13:50

ihQa ennen oli tin machine'

http://www.youtube.com/watch?v=RfMKRl7nQsM

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus