=paskalokki=

  • ZOMQandBarbieQ

paskalokki on semonen pahanilmanlintu joka tulee ja paskoo päälle ja tahraa juuri puhtaan puvun.

harmi kun en oo pit'änyt kaikkia pikaviestejäni tallessa..onnex kaikki ei oo arclighhtilta, vaan ihan kivoilta ihmisiltä...naisilta jne.

mut tää on ihan perseestä...taitaa olla pupuhousu....
luulee et mä hyppään sen himaan ruudusta....menis hoitoon
netti-addiktiostaan. kyllä miehen pitää kestää syy/seuraukset -mikkä tässä tapauksessa on ilmeisemmin sanallisia. en edes välitä tuntea asianomaista:)

===============================================

arclight 7.4.2008 14:49 • Vastaa • Poista

Plogis perusteella sinähä sitä vetelit popperrsii ja irmelii, ei se sun alter-ego qvistus. Miksi valehtelet! Se ei ole lojaalia?
arclight 7.4.2008 08:59 • Vastaa • Poista

Tästä tuli nyt sitten poliisiasia. Selvä ja kiitos! Ylläpidolle on myös lähettänyt viestisi.

=================================

Poliisilla luulisi olevan järkevämpääkin tekemistä kuin tommosten hörhöjen pelkotilojen vatvominen -ne kuuluu terveydenhoidon piiriin paremminkin:)

Mutta ei se mua haittaa. Mä vastaan aina huutooni kuin mies. Mulla on aika hyviä asianjajia (emmä ketään torpeedoo lähetä nettihörhön perään niinku se vissiin luulee tms.) joka tuo mulle säännöllisesti rahaa riitautusjutuissa ja asianomistaja rikoksissa....sopii just tämmösiinkin jos joku välttämättä haluaa antaa mulle rahaa, niin KIITOS:)

Kunnianloukkauksesta ja panettelusta luulemisen varjolla en nosta sormeenikaan -on järkevämpääkin tekemistä. Mun itsetuntoa ei loukkaa vaikka joku sattuis pitää mun blogia turhana -on tästä jo ollut ihan kivasti hauskuutta ja ihan
taloudellistakin hyötyä sekä kontakteja uusiin ihmisiin
-kaikki uus on parasta huumetta.sitä paits blogini toimii mulle muistiinpanoina jne. niistä nyt en sattuneista syistä kerro enempiä, sillä kaikkiin ei ole luottamista....jup. pelkuruutta mä silti halveksin.
asioistahan saa riidellä ja se on yleensä aika rakentavaa
-oon huomannut.

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

14.4.2008 15:05

Mulla on ihan kivaa silti.´varsinainen höpönassu jaksaa nähdä mun vuokseni noin paljon vaivaa -pitäskö oikeen kiittää.Tosin mulla on ihan oikeita vihamiehiä ja tietty semmosia päinvastasia onnex enempi.mä oon sanonut kavereille, et antaa paskan olla, kyl kaikki tulee eteen ajallaan.
on oikeeempaakin tekemistä kuin tämä. joku täällä
kehu (nainen) et mulla on pettämätön tyylitaju -melkein tekis mieli uskoa, mutten välitä siitäkään -vaikka ihan söpöhän se muuten on. Mä en muuten aina kirjoita tänne itse, vaan oon delegoinut tätä muille -tuntuu siltä et tuhlaan aikaani täällä ja yleensäkkin netissä aivan liikaa. suosittelisin sullekkin terveempiä harrastuksia.

elämme valehtelukulttuurissa ja täällä on tyhmää kirjoittaa aina totuuksia. mutta sehän lukeekin mun profiilissa -mä oon ainakin rehellinen valehetelija.Ja mikä tärkeintä rehellinen itselleni, vaikka musabisnes sun muu paska on kusetusta
-oon huomannut. En valita ees siitä vaan rakennan sitä mielisekseni. itseensähän loppupeleissä saa syyttää tai kiittää.
hyvää päivän jatkoa sulle:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

14.4.2008 16:18

Älä usko kaikkee mitä kirjoitan. mä kirjoitan paljon fiktiota ja sitä sä mäntti et tajua:)-minkä takia kirjoitan onkin järkevämpää mietintää.....se on jotenkin propakandan kans tekemisisä ja muutoksen.

mut mä luuleen et oot oikeesti kade, ja säälin sua, mutten liikaa. sä kaivat asenteellasi verta nenästä -ei hyvä juttu:) Miksi näet vaivaa kirjoittaa tähän -emmä sun kommenteista saa kuin voimaa jos tajuut:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus