=puolivaloillla vai täysillä=

  • ZOMQandBarbieQ

Eilen taas saavuin keskelle valtateitten risteystä ja päätin jatkaa junarataa tällä kertaa. 8-vuotiaana nämä veturit vaunuineen jarruttivat
upeaa ääntä pitäen, ja niitä oli hieno kuunnella ja katsella johanneksen koulun viereisen koulun ylikulkusillalta. Myöhemmin siisryin tammelan ala-asteelta Johanneksen kouluun -juuri näitten junien takia -myöhästyin aina jokusen tunnin aamulla koulusta. Muutenkin maailmani ei juuri kouluun kuulunut -siellä tuli kaikkee vaikeuksia ja lähdin usein omille teilleni ainaisten suunpesujen , karttakepillä lyöntien ja muitten nöyruutysten vuoksi. vasta 11-vuoden iässä aloin ymmärtää mitä kellolla tehtiin ja miten siitä osattiin lukee aikaa -aika on aika älytöntä, koska tähän risteykseen ennen ylikulkusiltaa matkustin viime kesänä etupäässä äänimuistin ja lukuisten järkytyksen avustuksella. Omien rajojensa ylittäminen on todellista toimenkuvaani.Tapasin itseni 8-vuotiaana ja sovimme jotain erittäin salaista -siitä en saa puhua, koska itseni kanssa näin sovimme.

Liikutuksen voimaa ei pidä aliarvioida, vaan jos on mielikuvitusta ja rohkeutta, uskoa selvitä, on aika matkailu turvallista. Siinä yksi tunti venähtää monasti yli kahden viikonkin retkeksi ja samalla elät omaasi järkyttyneenä tässä meidän ns. reaaliajassa. Meditatiivisia harjoituksia suosittelisen kaikille, ihan vaan auttamaan sietämään ja kestätmään mitä vaan nauttiakseen elämästä -niin kuin oikein on....muuten olisin kiittämätön ja henkisesti laiska selviytyäkseni kaikesta haluamastani.
Kaiken saavuttaminen vaati rajattomasti aikaa, ,jota meidän on itse tehtävä, muuten aivomme käyvät puolivaloilla.

5 kommenttia

BarbieQueen

8.11.2008 22:50

hello, hello
http://www.youtube.com/watch?v=-VtHWSsTGeQ

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

8.11.2008 22:51

http://www.youtube.com/watch?v=-VtHWSsTGeQ

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus