=pyramidin salaisuudet=

  • ZOMQandBarbieQ

OOn ollut verkosta irti, mut eilen sit sorruin taas tähän
verkkostzydeemiin ihan siksi, et netti-ihmiset ovat oikeita ihmisiä ja enhän mä voi olla matkoillla, erakkona tai vaan muuten eri sfääreissä ellen ilmoita et oon poissa kuaemmmankin voi olla vaikeeta joskus tietää), ettei joku sattuis huolestumaan -ihminen on itsekäs otus.

Oikeestaan mä oon käsitellyt kuolemaani ja sopii hyvin kun alkaaa etu hampaat oleen yhtä siistissä kuosissa ku lätkäpelaajilla. Aluksi sitä tieteskin nyyhkii itsesäälissä ja on muuteskin naurettava vaikka se ei tosin huvita yhtäään -varsinkin jos sattuu ymmärtää tuntea kipua ja ihmisille luontaista turhamaisuutta.

kurun ja kirjailija ystäväni on ainut ihminen jonka oikeestaan oon päästänyt viiikon aikana tääällää amazoniassa käymään. sen kanssa ku ei tarvi jutella paskaa -ja se on paljon vaadittu. Onhan mul kavereita, mut ne on oikeeestaan tavallaaan nuorempia ku mä vaikka olis vanhempia -ei tietty kaikki. Niin ja kyllä ne ymmärtää, et emmä voi olla jatkuvasti ainavalmiina juuri tässä -vai voinko????-paha

Fillosofia ja elämän tai elämien tai eläimien tai minkä tahansa ohjaaminen
haluamaansa suuntaaan vaatii lisää viisautta ymmärtääkseeen paremmin kokonaisuuksia ja mahdollisuuksiaan ja silloin pintamaailma unohtuu turhuuksineen syömästä ja hajottomasta energiaa.

Emmä varsinaisesti mikään masokisti oo vaikka haluan ryvettyä ja unohtaa itseni pois joksikin aikaa ja latautua seuraavaaan kohtakseen lineaaarisella elämälllä jonka ymmärrän olevan illuusiota suurimmilta osin. Nautin leikkiä myös ihan normijutuilla ollakseni onnellinen niin kauan kuin mua huvittaa kyseinen riemu. Ellei pysähdy koskaan miettimään syntyjä syviä, niin tulee pysäytetyksi -kiire ja muu unohtuu kummasti ja taas arvomaailma menee taas kokonaaan uudestaan tarkasteluun ja tehdään tilanne katsaus....niin ja mieli voi kummati muuttua matkalla.

Osa ihmisistä eli melki kaikki 99 prosenttia (karkeesti)
arvioiden toimii lauman mukana vaikka toisin väittää ja käyttäytyy ennalta arvattavasti kuin robotit -he voivat jopa nauraa , että täällä maanpäällä on maanulkopuolsia tai luulevat voittavansa, vaikka ovat jo hävinneet.

Itsekidtus/Kidutus esim. on hyvä menetelmä ja ymmärrän miksi sillä voi koetellla esim. todellista uskoa ja lojaaliutta ikään kuin jeesustella. kuoleman tai kivun pelko jne. ovat ihmisen heikkouksia joita pitäs osata käyttää voimana. VALTA ENSISIJASSA ON VASTUUTA OMASTA ITSESTÄMME??? Voihan siitä syytellä ja kiitellä jumalia ja se on jokaisen oma valinta.

Itse rapu-tiikerinä koen olevani turhamainen kissa joka voi lojua viikkotolkulla maiskutellen jotain näennäisen epäoleellista tai oleellista asiaa jonka hän voi saada toimimaan tai sitten ei. Rajaton aika tai sen jonkinlainen hallinta on aika tärkeetä ja tietty varmuus taikka usko, että asiallla on merkitys. Jos asioitaan en merkkaisi huolellla kuten kolleillla/koirailla on tapana ei olisi paikkaa mihinkä palata, vaan reviiri olisi ilmeisemmin vallattu, tuhottu jne.

Kissat rakennuttavat pyramideja joita saamme ihmetellä ja kysyä Miksi???Viisas ei kysynyt ensimmäistä kertaakaan, on präntätty jonnekkin raamattuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus