Q= liikaa kämmejä =D

  • ZOMQandBarbieQ

Koiran kanssa hölkkää käsineen perässä joka oli fillarillA KILSA.
KOIRALLA EI TIETTY taluushihnaa -kyl komevuotias osaa jo liikennesäännöt ja pystyy olemaan monellakin tyapaa hyödyksi 30 min
.poltettiin sauhut ja soitettiin musaa käsineen kaa välillä åitämällä taikoja ja voimistelemallla tunti tai pari -aika rientää. Snaguja en viittinyt ku ei käsinekkänb enäää välitä ees ehdottaa.
Aini runkkasin tänään kasi kertaaa erästä naista jatellen 35 min yhteensä toien oli pidempi ja jäykempi. Pääasia et värkit skulaaa -ruosteen saa aina pois jos on pitänyt huolta. Egoisista mahaa rakentelen ja mietin ajattomuutta -ei voi mitata ajassa niin kuin täällä maapalolla on tapana.

Maailmanlopu ei tarkoita mitään tärkeetä, vaan kuolemaa monille koska maapallo tuhoutuu joskus lähitulevaisuuudessa, mut ajattomuus ja siinä' kulkien sekä eri roolien omaksuminen ja empatian käyttö sinänsä ei saa olla rikos -olen anarkisri. kukaaan ei mun kavereistafacebookista. Ihmissuhdemittarina se on yksinkwertaisen paska -meen mielummin torille ja otan kainalooni 17-50-vuotiaan mannekiinin ihan huvikseni -naisten iskeminen on silleen helpoo kun antaa niitten luulla et sä pokaat ja ne tekee kumminki suhteen siitä heti -eivät tyhmiä ole -yleistäminen on kivaaa ja tämä ei ole raamattu....ei todellaaaan rakkaat lukijat joita kuulemma on jonnin verrran. En silti kirjoita tähän ainakaaan vierlä englantia uudella nikilllä ja eri henkilöänä, mut kummiskin samana.

Ei mua voi pysäyttää bannaamalla -mä voin vihastuksissani rikkoo koko sivustot käyttöhelbvottomakssi ja se hommma onkin out -yksinkertaista vedellä naruista. Näyttelijät on bvalittu huilella ttähän shoutoimintaan. Mä alan pikkuhiljaa taas rakastaa musabisnestä ja keikkailua ja ollla mielummin bändin kaa naimisisa ku jonku naisen joka ei oo oikea -semmostA MÄ ETTIN N A I S T A JONKA KANSSA TEEMME LAPSIA.nÄIN nelikymppisenä mul on viidenkympin villitys ja mun pitää olla coolina -se on vaikeeta ollut, mut aklan oppimaaan -kestää koko iän:DIKÄÄNI EN VALEHTEKLE KUIN NETISSÄ:D mUUTEN UA PIDETTÄS IHANKAKARANA JA MUT POLTETTAS NOITANA JA KANSAN KIIHOTTAHANA TAI TIES MIKSI ENKÄ OLISI AINOA ME LUUSERIT JOITTEN KINGI OLEN . MEITÄ O PALJON -meitä on vaikee pyyhkiä kartalta ku me tunnetaan paljon ihmsiä ja saamme ne puolellemme. Käyn vierailla unissani nykyää eri muusikkojen kanssa sekä halosen ja stubein. demareittan uniin en mee koska ne tekee työtä oravanpyörässä eikä ymmärrä henkisitä jutuista paskaakaan.

Mä oon kai provosoinut joinkun mielstä törkeen väärin ja ehdotellut ideaa joka ei saa luvan ku 10 vuoden pöääästä. silllon mul on jo ihan us ja ei idea. he eivät ymmärrä kaikki kuinka duunissa kellokäy jos et itse johda ja keitä kokosoppaa itse. niin sitä saa aina tehdä ja hyväniin. Oon ihastunut kieltämättä.

Oon mä valoo nähnyt ja sit valosuihkuu sekä ppänsusäinen lamppu oivaltanut kaiken monasti, mutten mä haluu mitään gurun roolia vetää. Musa ja näytelöeminen on nyt niin klisee ku mä voin vaaan tyytyä oleen tähti enkä' harmaitten diktaatori johtaja joka elastyaa suomen talpouden pikkuhiljaaa romhtaessa -minä ihailen kerrankin ihmetteln kuinka annan kaiken hajota. Se on kaunista je peruuntumatonta merkkausten kadottamista jossa taiteilija luopuu nimestään ja teoksistaan taas ja saa siitä taaas lisäää valoa. Karmapeliksi mä sitä kutsun ja vittuilen Olzille sekä myös sille kirjailija kaverilleeen et se on laiska ja tekeytyy viidskymppisenä muusikoksi mun bändiin -idiootti, mut järkevä liike. Se
tulee amaaan lisää eelinvoimaa ja se ei yski enään. Skitsoifreenon tunistaminen itsessään on paha pala ja kritiiikki mitä anna takasin kiusallani -lpoukkaantuu. Pyydän anteeksi etten loukannu enemmän ja seuravaks jikoiletr yhden naise käsittelyssä ja sen älkeeen kun oot soittanut hurmataksesi biisin my GGGurou. Hän on ystäväni ja olen iloinen siitä, et hän on nitä harvoja joka pystyy auttamaaan minua vaikkei okkaaan muusikko tai formulakuski.

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

joku hopari ottikuvan. joku kuluisa artisti kulemma ja mun kamu.
en vaan muista nimiä...ei millään voi kaikee muistaa.Numeromaanista mua ei saa kirveelläkään: Mä oon sanonu, et intitiuilla voi pelkästääänkin päästä hyvään tulokseen myös raha-asioissa. Sain Rahaa -vahija velkoja ja huomenna lisää. Muut voisivat kanssa muistaa maksaa mulle velkansa tai lahja käy, muttei anteeksi annnosta. se pitää pyytää multa ja sovittaa jos mahtus. anitalle påiti soittaa jo päivällä. Mut mä tiedän et se on mustasukkainen ystävistään vuokseni ja ymmmärrän, mutten osallistu peliin ilman tätä kolmattapyörää. Mun naista<3 mä en muista ku se on yksi kaunis nimi jonka sukunimeäkään en lausu koska tää noita ei anna sitä mulle eikä numeroa. Ei se pelaa ku aikaaa -eli tuhlaa. menköäöön shoppaileen.

pasikuvani. yep, ima  practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is  one time lightning disco and  waitn for summer like death and someday
pasikuvani. yep, ima practical terorist and usually working like police, but im swet and running faster and faster, cause im imposible to be lie a human be.,..too simpple man is one time lightning disco and waitn for summer like death and someday

Tähän piti laitaa yhden pimun kuva, mut en viitti kysyä siltäupaaa ku se ei tykkää et laitan nettiin siitä mitään ns. pornokuvia -mä oon ween hyvä kubvaaaja ja kitaristi -käsine osaa myös, mut se on nuorempi ja ei ymmärrä ottaa tilaaa silleeen haltuun et kolhtais -vielä...se on mul kuvannut paljon ku se on hyvä myös kuvaamaan ja ihjaamaan. ollut ilmeisesti hyvässä opissa -onnex on kavereita jokka osaa nataa lisää voimaa sillä sitä tää kaikki aska tai taivas teettää et jumalien on valvottava usein liikaaa ja päätä voi särkee, mut ei saa ku hymyillä. kiukkuisuus täytyy olla perusteltua ja olla lapsille troolimalli eikä olla skitsa. onnex käsine ei näytä hä'peetä'nsä mitä' sillä on vähän -ei annan ihmisten lukee itteeensä ja se on hupppu ja tyylitajuinen. Aura sil on, mut se ei sitä tajua ja osaa vielä kasvattaaa -joillakin aura on hieman myöhässä tai sädetyksen ajoitus voi olla mennyt vituix. se on tärkeetä
ajoittaa asioita tapahtruviksi oikeeseen aikaan. lamankin joku hullu tajus arvata oikein. Valkoisesa paidfassani on kerrankin tekstiä. valkoinen puuvilapaita ei ihan tee paita koska on kaulusta. siinä lukee JEESUS ja sit siinä on punainen mustareunainen sydämmen kuva. Tyhmintä olisi laittaa tistiä kaulaaan -se pilais koko tyylin. tyylitraju oin hienosäätöä parhaimmillaan täydellistä.Yksittäinen ihminen pystyy siihen, mut se ei tartu kuvaaan jota vosi esittää jossain -se on mielikuva se.

Joo se pimusaskin tulla kuskix aamullla. maksan missävaluutasssa mikä neidille sopii ja voin ehkä nataa lahjan....tilanteen mukaan. pitää improvisoida, mut ei liian omaperäinen et unohtuu kohtuuus ja hyvät herramiestavat -naisille ku saa valehdellakkin -sitä he osaavat kiittää ja se on se vale todellisempi kuin koko tämä roska -ihme illuusio.

maltan soittaa aamulla,enkä häiritse nyt ketään tähän aikaan. en eds soita itaraaa. Mun sydän laulakoon se voi osata laulaa muoita häiritsemätttä -matalaaaprofiilia, joo.

Toi katse ei siedä yhtään virhettä !
Tämmönen heppu kun sanoo jotain -se voui olla ihan mitä ieltä tai mitä vaan mutta se jää mieleen. tai naaama, mut se juttu muuttuuu ja siksi on hyvä ola paljon maalla rauhassa, kun saaa sitä rauhaa et pystyy fokusoitumaan ja teekmään biisejä itselle ja muillekkin tietty. Runokirja kasaamatta muuten valmiina -niitä voi tulla kasikin, mujt katotaan yx kerrallaaan. ne pitää myydä kuin taulutkjin huutokaupassa m eli manipuloida hinya oikeksi:D ei nää mitän taikatemppuja, niistä en kerro kin harvoille tai ne jokka sen näkeee on jopa ollut yleisö muutaman kerran saanut aikaa oikeamman keikan kuin muut. semmosen kolisevan

koitan olla turhautumatta ja muutenkin kylästymättä kaikkeen ja annna ehkä sittenkin itselleni luvan rakastua -tervemenoo erakkoelämä -vahinkoja sattuu:D.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus