sähkön staattinen pöly soitto laitteissa

  • ZOMQandBarbieQ

tarvii säätää hyväöä soundia tästä pöydästä et saa kitaran kuulllostaan joltain sähkötyökalulta mut silti lelulta tai kitara on kuin sähköankerias.

oon laiskassti kirjotellut tänne ku oon itte hoitanut ns. fanipostia ja napannut sieltä hoteimmat.helvetin moinen urakka ja mä sekoon jo noitten venakkjen nimissä aika pahasti joten olis syytä skarpata ettei tuu mitään kohtauksia. svetlanan ja ekaterinan kaaa menee josksus sekaisin ja se on aika adeehoodeeta se kun se ekaterina on se pallinpuristaja jonka mä lemppaan heti, noin. kaunis ku posliininukke, mut se on joteskin niin eteerinen verrattuna svetlana joka puhkuun punaposkillaan elämää ja sikiävää voimaa ja se vois tulla tiineex ja meil omis komioita lapsia -ihan äitenkin mieliks joka on jo vanha vois näytellä ees fiksumpaaa aviomiestä. Svetlanan kaa on se hyvä et sitä ei näe liian usein ku sen valmennus vie aikaaa ku se luistelee ja tekeee koreografioita jäällä.

olim siistii nähdä kun se söpösti pyllähti ja se ei yhtään tykännyt eikä sen valmentaja noita siitä et mä nauroin väärään aikaan. svetlanalla on kans ura luistelijana täreipänä ja mä arvostan sitä six. sen reisilihakset kuristaa helposti mut joten kandee puhua siitä myönteiseen sävyyn.

Onnex bändin ei tarvi luistella tai vittu miksei? mwehän ollaan maailman eka luisteleva bändi jos huivittaaakylmä aalto ja on räkää hiemna nenässä -vittu siivoon kämppäää -tääl on liikaa pöyy mitä noi soittolaitteet oikeen kerää jokapuolta semmosta sähköstaattista pölyä.

vois väsätä kyl joonaaan ja alkaa puuhaamaaan ja vetään treeniohjelmaa läpi

hook jones
hook jones

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus