sairaan ujo

  • ZOMQandBarbieQ

Nyt ei enää ookkaa kipee olo ja naureskelen rajattomalle tyhmyydelleni, joka onkin viisasta. onnex oon silti kipeesti rakastunut edelleen. pimu ei oo mulle mitenkään itsestäänselvä juttu,ja mulla ei oo sen kämpässä edes hamasharjaa ja hyvä näin.

ravut on kuulemma roikkujatyyppiä, joten mä en oo liikoja roikkunut pimun kämpillä ja muutenkin meidän on ween vaikee ilmaista luurissa toisiamme edelleen -toimimme paremmin manuaalissa ja ärsyttävän harvoin. ja tästä kaikesta ei voi kiittää kuin itseensä ja sitä , et pimu jaksaa vieläkin olla yhtä puulla päähän lyöty kuin mä
-tietty naiset voivat valehdella vielä uskottavammin kuin me miehet, joten tää homma on sopivan syventävää toimiakseen tuoreena.

eilen olinkin jo melko lähellä mennä sinne, mut oli väärä päivä. tänään taas oli oikee päivä, mut ihan witun väärä silti:P
mä saan tästä kai jotain taidetta syventävää -hyvä kiertoilmaus sanoo et osaan olla aika ujo ja muutenkin laiska hoitamaan parisuhteita. maailmanparannus ja kaikki tää muu musa tulee aina oleen päällimmäisenä...ja tää on yksinäistä puuhaa...pakko pitää välillä maailnantuskia, ahdistuksia yms. sisällään ja ryvetyttää itseään pikkasen kipeex niissä, et jaksaa kestää taas.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus