=sauna ja avanto=

  • ZOMQandBarbieQ

Yep, tekipä hyvä käydä avannossa ja saunassa pitkästä aikaa ku on ollut tyhmyyttäni muka niin kiire ettei kerkee ees keikkaileen ja saunooon enää, vaan puhua jotain ween itsestään selvää asiaaa, joka ei oo sitä kaikille niinku muumilehden ryhmälle -onhan siellä joitakin ok-tyyppejä toki. Pitävät jonain kansankiihotajana jne. empä tiedä tai hällä väliä ja asiat asioina joitten takana seistään selkä suorana ja aina valmiina.

Sauna oikea demokratian kehto ja sitä enen tietty avntoon ja mahdollisimma hitaasti kävellllen saunaaan kohti muistaen ekana käydä suihkussa oli upeeta ja join vuoden ensimmäisen kaljani ja poltin backwoodsin sikarinkin ,perkele ja oli niin ku lomalla pitkästä aikaa. Mä kun en oo mikään viihdettä hakeva ja juhliva tyyppi. Enempi oon semmonen työn ja valon lapsi ja nautin siitä vaikka viuttaskin -kaikkeeen tottuu. Traumat kehittää jne. Valittaminen on tyhmöäää paits ehkä lääkärissä, muuten se ei juurikaan auta -eikä kukaan siemmosta kitisijää jaksa kuunnellöa. Kyllä järkevä ihminen tajuaa muteskin koska toisella on hätä, mut onko todella niin nykyään.

Saunassa tuli juteltua poliiisen ja rakennusmiesten yms kaikenlaisten ukkojen kanssa asioista joista en tässä puhu -lojaalius on in kuten ovat yhteisöllisyys, henkistyminen. Ja nää perkeleen poliitikot (näyttelijät) ja niitten kriitikot eivät sitä tajua minkälaisia pellejä he itsestään tekevät. kritiikkiä kyllä tulee, mutta ei mitään sen tilalle, niinkuin mun tai meidän unelma joka jo on hamaassa taloudessa omavaraisuus ja luomuilu muutenkin eikä mikkään tukiaiset ja ilmainen raha ja muu -työtä on aina niin paljon kun kerkiää tekeen. Jos sitä ei tajua on päässä vitukseen vikaa.

Nauravat selkäni takana ne jotka eivät sitten tulekkaan pelipaikalle. Halveksin pelkuruutta ylikaiken. Kyl mä tiedän et voin kuolla koska hyvänsä, mut ei se mua haittaa kunhan asiamme etenee -pitää olla nöyrä ja uskoa jos haluaa jotain nähdä, sillä on paljon asioita joita ei näköjään kaikki huomaa tajuta.

Joo olis tosiaan kiva taas alkaa keikkaileen kun biisejä teen voimstelun jölkeen -tää kone kun sammuu kahden tunnin välein automaattisesti, sillä ajantajuhan tässä mmm...harmaitten äänitorvena ollessa menee, mu valittamatta paras ja itsehän oon tän roolin ottanut.

Emmä tänne oo syntynyt mitään pyyteleen. Kyl joittenkin pitäs tajuta , että työ palkitsee mja elättää sekä ruoka ja se , että perhe on yhteiskunnan perusyksikkö josta kaikki lähtee ja se peilaa hyvin yhteiskunna tilaa.

Turhautuminen ja ahdistus jäi avantoon ja heitin rintataskusta löytyneen piripussin pois, koska se oli jo toiminut ilman vakavampaaa käyttöä ilmeisen tehokkaasti. Eihänmaaaninen ihminen piristeitä tarvi -ruokaa ja musaa. otan kitaran kätöseen ja koitan olla tekemättä mitään vakavampaa -kai mä anna tän loman nyt suosilla itselleni anteeksi ja jatkan taas huomenna -tyhmää
palaa lopuun kesken töitten. eli tauon paikka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus