siivominene ei oo siistii

  • ZOMQandBarbieQ

Pesukone ei oikeen oo balansisssa ja jyskyttää mukavasti ja koiran kaa jodlaamme joululauluja ku ulkona voi ottaa savikylpyjä. Nonni se pysähty.
likasessa matonpesuvedessä on selkeesti paljon kakaaoo...ruskee paskavesi onki puhtaamman näköistä. Vatupassi on ihan kätsy pesukoneen säätöhommissa ja vitun poistoletku kastelee mut ...nooh, hengitetään helvetin rauhallisesti eikä saada raivaria jossa vois kokopesukone saada kyytiä tai muuta peruuttamatonta. Häädän koiran pois juomasta poistovettä ulos (se pysyy piha-alueella, koska eihän tuossa sateessa mikään liiku mitä se vois ajaa takaa) Pesukone hyriseekin jo nätisti ja poistoletku toimii. Rämpyttelen kitaraa.

Vittu koira! Koira on kaivanut kahden metrin syvyisen montun talon päätyn sokkeliin ja se
pitää lapioda umpeen, &&%%&#RKELE....hengitetään rauhallisesti
ja no eihän tuosta koiraa voi syyttää kun se jo näyttää täysin tuomitulta niinku minäkin..ja koetan piristää tilannetta saatuani kuopan lapioitua ja oikaiseen itseni puolimetriä syvää mutalamikkoon koettaen hukuttautua sukelluksiin -kyl tuohonkin voi hukkua tai paremminkin tukehtua. Vittu, se saatanan sade loppu juuri....koiraa niskasta kiinni ja suoraan kylppäriin suihkuileen ja silleen ja sit moppaileen kuran vex.

Nyt vois lopettaa ton hillittömyyden ja kutitella alladinin taikalamppua koiran kuivatellessa itseään sängyn päällä oleviin vaateisiin jokka on tulleet pesukoneesta...ku alkaa tekeen jotain , ni sitä saa sit tehdä niin paljon ku huvittaa. Joo , tää typerä puuhakkuus on selkeesti ihmisille ominainen pakkomielle
kontrolloida kaikkea -mikä voi osoittauta erittäinkinkin haastavaksi koko laajuudessaan.

en vittu varmaan mee pyyhkiin eteisen seinillä roiskeita mitä koira on ravistellut -mainosten ihmiset ei vastaa yhtään sitä mielikuvaa et siivominen olis niin yksinkertaista ja hauskaa....tai varmaan jostain muusta näkökulmasta ja meen keittiöön hakemaan OOOO-kaaota joka sekoo hyvin kylmään maitoon ja puuhastelen alladinin kanssa. siivominen on perseestä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus