=teoriassa voin olla väärässäkin =

  • ZOMQandBarbieQ

Joku kirjoitti aamulehden blogissaan jotain ilmaston lämpenmisestä ja löi taas pöytään niitä "faktoja". Tuollainen jaarittelu ilman käytännöntoimia jää jaaritteluksi ja on kääntyy muutenkin itseään vastaan koko asia ja ketään ei enään kiinosta loppuunkulununeet "keskustelut" jokka eivät johda mihinkään.

Aina on olemassa se vastapuoli jolla on myös faktoja lyödä pöytään asiasta kuin asiasta ja näin sitä viimein ihmisen rajaton ahneus viimein hoitaa ja ottaa rahat pois hyväuskoisilta ilmastoasioissakin -näin se vaan menee.

pelkät teoriat ja tieokone mallinukset eivät riitä mihinkään järkevään päätelmään ilman empiiristä tietoa, kokeilua jne.esim.da vinci ei ollut akateeminen teoreetikko -naapurilla oli telkku päällä ja kuulin jotain) Joskus kannattaisi ajatella omilla aivoilaan eikä tukeutua mihinkään koulu ja hiippapakuntiin tai mediaan, jos enään on ees mahdollista se itsenäinen ajattelu -siitä vois kirjottaa erijutun:)...niin ja koitttaaa olla altistustumasta muuteskaan massahysteriaan josta ei oo näinä aikoinakaaan apua -näin todellista jääkautta ja maailmantalouden romahtamista odotellessa tai siihen valmistautumisessa---ihan miten vaan.

Teoriassa ilmasto voi lämmetä tai olla lämpeämättä. Asiat kun tuppaavat olemaan teorioita jokka voi tarvitessa tai muuten vaan aina kaataa romukoppaaan ja korvata uusilla.

Tuossa ilmastokeskustelussa on tietty hyvääkin se, et useimmat todella ihmiset välittävät ja jokkut voivat reagoida siihen tekemällä jotain tai ainakin viimein herääävät.....ihan sama mitä tekevät eivätkä oo toinen sormi suussa ja toinen perseessä ihmettelmässä. ja pelkästään ahdistumalla ja sohvaperunoitumalla sähköiseen maailmaan turvaan saamaaan lisää paskaa aivopesua haluamattaan tai halustaan.

ainawalmis

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus