Ufosalailun loppu häämöttää

  • ZOMQandBarbieQ

Ufosalailun loppu häämöttää
Julkaistu syyskuu 7, 2009 UncategorizedSuljettu
Avainsanat: anunnaki, Atlantis, barack obama, Illuminati, negatiivinen eliitti, new world order, temppeliritarit, ufo

Vuoden 2012 suureen muutokseen on aikaa enää reilu kolme vuotta. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki jatkuu ennallaan tuohon merkkipaaluun asti, kunnes uusi aika tulee yhden yön aikana. Kuten tämän blogin aikaisemmissa kirjoituksissa on todettu, olemme kokeneet ja tulemme kokemaan kiihtyvässä määrin muutoksia kaikilla elämänalueilla lähestyessämme lopullista vedenjakajaa, jonka jälkeen mikään ei ole enää ennallaan.

Poliittiset, taloudelliset, uskonnolliset ja jopa tieteelliset järjestelmämme edustavat vanhaa valtaa, joka perustui alistamiselle ja kontrollille, joten ne eivät ole yhteensopivat uuden aikakauden kanssa ja ovat siksi sulamassa pois. Kaikki tämä tapahtuu parhaillaan silmiemme edessä.

Uudet ihmeteknologiat

Planeettaamme tähän asti hallinneen negatiivisen eliitin valta on perustunut suurelta osin tietoon.”Tieto on valtaa.” Eliitti on pimittänyt ihmiskunnalta sen todellisen historian, muinaisen tiedon ja siihen perustuvan teknologian ja erityisesti tiedon ihmisen todellisesta luonteesta. Tietoisuuden tason kasvaessa ja neljännen ulottuvuuden positiivisen energian voimistuessa negatiivisen eliitin valta on kuitenkin romahtamassa hyvin nopeasti. Kulissien takana käydään parhaillaan armotonta valtataistelua, jossa panoksena on koko maailman tulevaisuus.

Kiihtyvästä tietoisuuden tason muutoksesta johtuen on melko todennäköistä, että jo ennen vuotta 2012 salaiset teknologiat vihdoin ja viimein vapautetaan julkiseen käyttöön tai ainakin niiden olemassaolo myönnetään. Tätä uutta teknologiaa voidaan hyvällä syyllä kutsua ihmeteknologiaksi, koska yleisessä käytössä ja vastuullisesti sovellettuna se todellakin muuttaisi maailman paratiisiksi, jossa nykyiset materiaaliset vitsaukset olisivat menneisyyttä. Tämä uusi teknologia kommunikoi ihmisen tietoisuuden kanssa, ja pystyy voimistamaan mielen kykyjä.

Seuraavassa on lyhyt listaus olemassa olevista salaisista teknologioista, ja niiden laajamittaisen käyttöönoton vaikutuksista yhteiskuntaamme (mukaillen David Wilcockin blogipostausta):

Rajoittamaton ilmainen energia. Saastuttamaton, loppumaton ja täysin puhdas energia, jota voidaan tuottaa rajattomasti. Esimerkiksi yhden kahvikupin sisällä olevassa ”tyhjiössä” on arvioitu olevan niin paljon energiaa, että sillä voitaisiin haluttaessa kiehuttaa kaikki maailman valtameret. Pieni musta laatikko asennettuna talon kellariin antaa energiaa koko loppuelämäksi. Ei latauksia, ei akkuja, ei paristoja, vaan laite joka toimii ”ikuisesti”. Sama laatikko autoon asennettuna – ei tankkauksia, ei saastetta, ei pakoputkia, ei polttomoottorin melua. Tarpeettomiksi käyvät öljy, öljysodat, hiili, ydinvoima.

Voimalinjat puretaan ja energiayhtiöt lopettavat toimintansa. Energiasta ei tarvitse enää maksaa. Merivedestä voidaan hetkessä tuottaa suunnattomat määrät puhdasta vettä. Aavikot muutetaan metsiksi ja ympäristö puhdistetaan saasteista. Rahajärjestelmä käy tarpeettomaksi, ja köyhyys, puute ja nälänhätä poistuvat.

Painovoiman kumoava teknologia. Ei enää tarvetta elämän alleen polkevalle tieverkostolle. Kuvittele kesäistä päivää Helsingin Mannerheimintiellä. Renkaiden ulvomisen ja polttomoottorien pärinän sijaan kuuluu linnunlaulua ja ihmisten puheensorinaa. Katutaso on pyhitetty ihmisille, puille, pensaille, kasveille. Ei liikennevaloja, ei ruuhkaa, ei huonolaatuista hengitysilmaa. Liikenne (jonka määrä on minimaalinen verrattuna entiseen) leijuu kadun ja talojen yläpuolelle täysin äänettömästi, täysin saasteettomasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus